Subota, 4. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Poslodavac dolazi u Tuzlu: Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas!

Popularno

Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas!

Jadranka grupa s Lošinja, jedna od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj zapošljava.

Jadranka grupa, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

 • Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela i jedanaest restorana te vilama i apartmanima smještenim na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju, s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu te obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane.

  Da je Jadranka grupa poželjan poslodavac, potvrđuje i činjenica da se u Jadranka grupi od 2009. udvostručio broj zaposlenika. U Jadranka grupi ukupno je 800 stalnih zaposlenika kojima se od aprila pa do kraja septembra pridružuje još 800-tinjak sezonskih radnika. Osim lokalnog stanovništva velik broj zaposlenika dolazi iz EU te iz cijele regije. Zadovoljstvo zaposlenika pokazuje i činjenica da su mnogi sezonski radnici iz Bosne i Hercegovine odlučili produžiti svoje ugovore o radu.

  Prednost Jadranka grupe jest da su plaće dosta iznad prosjeka industrije u Hrvatskoj te iznad hrvatskog prosjeka.

  U Jadranka grupi smatraju da ulaganje u zaposlenike donosi višestruku korist. Svaki dodatni trud i lojalnost dodatno se nagrađuje, a pored toga nudi se i mogućnost statusa stalnog sezonca čime se osigurava radno mjesto za iduću godinu.

  Jadranka grupa zapošljava na radnim mjestima: konobar (m/ž), kuhar (m/ž), sobarica/čistačica, spa terapeut (m/ž), spasilac (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), čistač (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), radnik u domaćinstvu (sobar) (m/ž), prodavač (m/ž), pekar (m/ž), mesar (m/ž), slastičar (m/ž), vozač C kategorije (m/ž), skladišno transportni radnik (m/ž) i drugim radnim mjestima.

  Više informacija i popis otvorenih natječaja potražite na http://www.jadranka.hr/karijere.

  Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i poticajnom okruženju i u potrazi ste za sezonskim zaposlenjem, s radom u Jadranka grupi možete se upoznati u Tuzli, 24. januara 2020. godine, u 10 sati u u Evropskom univerzitetu “Kallos” Tuzla.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje