Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Poruka iz Tuzle: “Rat Savezu, Savez Napolje“ (FOTO)

Preuzmite sliku

Povodom povlačenja licence FK Sloboda od strane Nogometnog saveza BiH  za takmičenje u novoj sezoni BH Telecom Premijer lige BiH 2017/2018 svoje nezadovoljstvo iskazali su i najvatreniji navijači kluba sa Tušnja, popularne Fukare.

Naime Fukare su na svojoj Facebook stranici objavili fotografije parola sa porukom na pasareli “Savez napolje” kao i parolom na sjevernoj saobraćajnici “Rat Savezu“.

“Jasna poruka iz Tuzle. NS/FS BiH, mafia” – navodi se u opisu objavljenih fotografija.

Podsjetimo, danas je obavljen žrijeb BH Telecom Premijer lige 2017/18, a u bubnju se umjesto FK Sloboda našla kuglica sa oznakom Klub-X.

Sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova NS/FS BiH koja je održana juče u Sarajevu povodom vanredne primjene sistema za licenciranje klubova koji su ostvarili plasmanu u Premijer ligu BiH kroz takmičenja na nivou entitetskih saveza, FS RS i NS FBiH razmatrajući pitanje realizacije Odluke i Zaključka Drugostepene komisije za licenciranje klubova, sa sjednice održane 29.05.2017. godine, donijela Odluku o povlačenju licence FK ”Sloboda” Tuzla za učešće u Premijer ligi BiH u sezoni 2017/2018, zbog neizvršavanja dijela utvrđenih obaveza. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , , ,