Ponedjeljak, 26. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

POMOZIMO: Ibri Ademoviću iz Tuzle potrebno 40.000 KM za liječenje!

pomoc-potrbna
Preuzmite sliku

Nakon što nas je kontaktirala Ibrina supruga putem naše Facebook fan stranice i upoznala nas sa situacijom u kojoj se trenutno nalazi njen suprug i naš sugrađanin, molimo vas da mu shodno svojim mogućnostima svi skupa pomognemo…

pomoc-potrbna

“Da li možete molim vas pomoći u ime mog muža i u moje ime. Naime, potrebna je pomoć mome mužu koji prima terapije i treba na operaciju da bi prohodao…” Ovim riječima javila nam se supruga našeg sugrađanina u nadi da ćemo pomoći i objaviti letak sa brojevima računa.

pomoc-potrebna

Nedugo nakon toga uspostavili smo kontakt i sa Ibrom koji nas je detaljnije upoznao sa svojom situacijom i nesretnom okolnosti koja ga je snašla.

“Imao sam nesreću na poslu, u pitnju je prelom vratne kičme, pao sam sa 8 metara visine i nakon mnogo operacija ništa još ne osjećam. U kolicima sam još nosim kateter, nemam osjećaj za extremitete. Rekli su mi da postoji mogućnost da se izliječim u Turskoj ili Grčkoj, trenutno primam inekcije u noge sa Kube jer tamo prave taj lijek” rekao nam je Ibro kojem je potrebno 40.000 KM za nastavak liječenja koje on i njegova porodica zbog teške finansijske situacije nemaju.

Ibro-pomoc

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: