Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Počinje ”Nivea BH Fashion Week Tuzla”

DSC 0448
Preuzmite sliku

U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH, koji ove godine obilježava 15 godina rada i postojanja i vodećeg svjetskog brenda kozmetičke industrije Nivea i ove godine organizira se tradicionalni NIVEA BH FASHION WEEK TUZLA.

DSC 0448

Na posebno urađenoj sceni s temom novogodišnjeg ambijenta 50-tak manekena predstavit će mnogobrojne modne kreacije vodećih modnih kuća i dizajnera kako u Narodnom pozorištu Tuzla tako i u TC Mercator Tuzla.

Novogodišnja noć se opasno približava i svako od nas želi izgledati posebno. Želite je dočekati u punom sjaju, a još niste odlučili što odjenuti svakako dođite na novogodišnje modne revije koje će se održavati prva večer, na dan 21.12. u Narodnom pozorištu Tuzla s početkom u 20:00h, a drugu večer pogledajte New Year's Mercator Fashion Show Tuzla s početkom u 19:00h.

Kao i prošlih godina, i ove godine organizatori NIVEA BH FASHION WEEK TUZLA su pripremili bogat program koji će podržati brojni gosti.

Sadržaj samog programa na sceni Narodnog pozorišta Tuzla 21.12.2012 s početkom u 20:00h je jako bogat i svoje autorske kolekcije predstavit će brojni modni dizajneri Velida Skaka, Senada Brković, Marina Kosorić te renomirane domaće modne kuće među kojima ističemo Carmen Line, Nerzz Bešlagić, A la Mode, Kula i jedini bosanskohercegovački proizvođač obuće Baja Shoes.

Reviju će nositi poznati manekeni, a to su: aktualni Best Model BiH – Alipaša Selimović, aktualna Miss Bosne i Hercegovine Fikreta Husić, Marina Poletan – Best Model BiH 2011, Jovana Gajić – Best Model BiH 2010, Delila Softić – Fashion TV Model Svijeta, te ostale poznate BH manekenke.

Sljedećeg dana, 22.12.2012 godine održat će se New Year's Mercator Fashion Show Tuzla s početkom u 19:00h

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: