Subota, 10. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte koje knjige čitaju djevojke na Panonskim jezerima (FOTO)

panonsko-knjiga
Preuzmite sliku

Panonska jezera su i ove godine turistički hit u našem gradu

\"panonsko-knjiga\"Početak ljetne sezone na Panonskim jezerima je i više nego zadovoljavajući. Idealno vrijeme, veliki broj gostiju iz zemlje i regiona kao i rekordne posjete samo su neki od pokazatelja da uprava JKP Pannonica može biti zadovoljna.

Ono što posebno krasi Panonska jezera jeste činjenica da apsolutno sve dobne skupine pronađu način da uživaju u njegovom ambijentu. Dok gosti koji dolaze jednodnevno i turistički žele što veći dio dana provesti u slanoj vodi, lokalni posjetitelji dan provedu više izležavajući se na plaži ili odmarajući u hladovini nekoj od ljetnih bašti a posebno u Meduza Beach Bar-u gdje se svakodnevno organizuju zabave različitog karaktera.

Pored navedenih načina da se provede jedan Panonski dan, postoji i još jedan način a odnosi se na sunčanje uz čitanje knjige. Bili smo malo znatiželjni ali i nestašni te \”zavirili\” u jedno od štiva koja se čitaju na plažama Panonskih jezera. 

U pitanju je knjiga \”U potrazi za srećom\” autorice: Barbare De Angelis a ukoliko vas zanima više, tu je i fotografija:

\"knjiga-panonnica\"

(KLIK na fotografiju za prikaz u većem formatu)

Tuzlanska.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: