Ponedjeljak, 8. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte kako smo se proveli na prvom IQOS druženju u Tuzli

Preuzmite sliku

Sa jedinstvenim pogledom na grad soli i nezaboravan zalazak sunca u ovom gradu, IQOS je po prvi put u Tuzli organizirao druženje za svoje vijerne korisnike, poslovne partnere i brojne poznate ličnosti.

Hotspot lokacija – LOFT Terrace Bar, trenutno najpopularnije mjesto u gradu, bilo je i mjesto okupljanja više od 200 prijatelja IQOS-a brenda, koji su uz fenomenalnu atmosferu za koju je bio zadužen Tropico band, uživali u sigurno već sada jednom od najboljih događaja ovoga ljeta u Tuzli.

Od prvog dana IQOS brend je poznat kao brend sa velikom misijom i iz dana u dan pokazuje koliki značaj daje svakom pojedincu koji je doneo bolju odluku za sebe i napravio jedan korak naprijed ka budućnosti bez duhanskog dima. Sjajnom zabavom u Tuzli IQOS je prikazao šta u stvarnosti znači staviti korisnika na prvo mesto i da je IQOS zajednica mjesto gdje se mijenjaju navike, mjesto dobrih promjena i novih iskustava gdje se stvaraju uspomene za cijeli život.

„IQOS je došao u Tuzlu prije tri godine, i spletom okolnosti, tek sada smo realizirali već dugo planiranu noć zahvalnosti. Naravno, period smanjene aktivnosti, kada smo svi bili ograničeni u kretanju i djelovanju, ne znači da smo u potpunosti prestali s našim aktivnostima i brigama o klijentima. Ovo je naš znak pažnje i zahvalnosti za iskazanu vijernost brandu i vjeru u nauku i što su za sebe izabrali zaista bolju alternativu. Udruženim snagama dajemo značajan doprinos stvaranju IQOS porodice, a time i smanjenju štete koju pušenje nanosi ne samo pušačima, već i ljudima u njihovom okruženju“, kazao je Nedim Muratović, menadžer za korisnička iskustva pri PMI BiH.

IQOS je revolucionarni uređaj baziran na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana, i samim tim se temeljno razlikuje od cigareta. „Eliminacijom“ sagorijevanja i duhanskog dima, IQOS eliminira i veliki broj štetnih materija koje se nalaze u dimu cigarete. Iako nije bez rizika, obzirom da oslobađa nikotin koji izaziva ovisnost, IQOS predstavlja bolji izbor za odrasle pušače i ljude u njihovoj okolini od nastavka pušenja cigareta. (Promo)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,