Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Počelo uklanjanje kultnog objekta u centru grada, uskoro početak gradnje novog

Preuzmite sliku

Nakon uklanjanja postojećeg objekta pristupit će se pripremnim radovima za početak gradnje novog i modernijeg. 

Klosterska ulica će biti bogatija za novi moderniji objekat koji će se graditi na mjestu na kojem je nekada bio Caffe Autor kojeg stariji Tuzlaci pamte kao jedno od kultnih mjesta za izlaske na kojem je nešto kasnije nastavio egzistirati i restoran Hashtag Autor.

Nakon pripreme terena pristupit će se i gradnji novog luksuznog stambeno-poslovnog objekta na istom mjestu koji će se sastojati od stanova, poslovnih prostora i parking mjesta. Objekat će imati poslovni prostor smješten u prizemlju i više stambenih jedinica na četiri etaže.

Novi stambeno-poslovni objekat će se takođe zvati “Autor” i novi je investicijski projekat Tehnograd Company koji će oplemeniti i modernizirati užu gradsku jezgru.

  • “Sigurnost, komfor, atraktivnost lokacije i posebni detaljima kojima smo posvetili veliku pažnju samo su neke od prednosti koje će Vas privući u ovom dugoočekivanom stambeno-poslovnom objektu.” navode iz kompanije koja potpisuje veliki broj uspješnih realiziranih projekata.

    Po projektu u novom stambeno-poslovnom objektu u ponudi že biti stanovi od 22 m2 do 62 m2 i to garsonjere, dvosobni i trosobni. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , , ,