Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Počela prodaja ulaznica za VIP koncert “Dva svijeta” Željka Joksimovića (VIDEO)

Preuzmite sliku

Tuzlanska publika će  imati priliku prisustvovati jedinstvenom muzičkom  događaju, koji se mogu doživjeti samo u velikim svjetskim metropolama.

Jedan od najvećih i najcjenjenijih muzičkih umjetnika na našim prostorima Željko Joksimović održat će svoj  spektakularni koncert pod nazivom „DVA SVIJETA“  u Petak  02.06.2017. sa početkom u 21:00 sati u SKPC Mejdan  u Tuzli. Ova ekskluzivna koncertna izvedba je osmišljena za 1500 posjetitelja  – u opciji je samo sjedeća varijanta u maloj dvorani Mejdana.

– Želio sam da napravim iskorak, drugačiju vrstu muzike, po uzoru na Pola Enku, Majkla Bublea, da obradim naše pjesme, drugačije ih “obučem”, ubacim neke svoje numere. Napravili smo formaciju “Big benda”, skupili smo muzičare iz raznih mjesta, a bend smo nazvali “Kapitalisti”. Istakao bih i značaj dirigenata, Fedora Vrtačnika, Vladimira Nikolova iz Makedonije i Milana Nedeljkovića. Spremni smo za turneju, želimo da prenesemo emociju publici i nadam se da će projekat “Dva svijeta” nastaviti da donosi osvježenje za sve u regionu – dodao je Joksimović.

Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj su puštene u prodaju i mogu se nabaviti u CD Shopu Mido korzo Tuzla i preko portala www.kupikartu.ba.

Cijene ulaznica se kreću od 15 KM do 25 KM ovisno od zone sjedenja.

Sve informacije vezane za koncert možete saznati na oficijelnoj  FB stranici KONCERTI-Beral-music.

Event koncerta Ovdje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje