Četvrtak, 4. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Počela pretprodaja ulaznica za koncert Zdravka Čolića u Tuzli

Preuzmite sliku

Nakon spektakularnog koncerta u sarajevskoj dvorani Zetra, Zdravko Čolić će nastupiti i u dvorani Mejdan u Tuzli gdje će promovirat svoj novi album “Vatra i barut”.

Pored novih pjesama publika će tri sata moći da uživa u starim velikim hitovima ove najveće Balkanske zvijezde.

Svaki koncert Zdravka Čolića u Tuzli je bio veoma posjećen pa tako očekujemo da će i ovog puta biti tako. Beral musicu je u Sarajevskoj Zetri bio povjeren zadatak organizacije Čolinog koncerta, a sada i organizacija na domaćem terenu u Tuzli. Beral music će se truditi da Tuzla dobije jedan spektakl sa visokom produkcijom, koju i sam izvođač zahtjeva.

 • zdravko-colic
 • Ulaznice će biti ranije puštene u prodaju kako bi se zbog manjeg kapaciteta dvorane, oni pravi ljubitelji Čoline muzike na vrijeme obezbijedili ulaznicama. Cijena ulaznice je 15 KM do 11.03.2015. a nakon ovog datuma 20 KM.

  Trenutno vlada veliki interes publike za koncert ne samo u regionu Tuzle nego i u drugim gradovima regije.  Sve informacije vezane za koncert možete pratiti putem fb strance KONCERTI Beral.

  Ulaznice za koncert Zdravka Čolića u Tuzli mogu se kupiti na korzou CD shop Mido kao i u poslovnici turističke agencije Golden tours.

  Najveća zvijezda s naših prostora svojim novim albumom je ispunila očekivanja publike i još jednom opravdala epitet NAJVEĆA, interes za sve koncerte je veliki i publika godinama prepoznaje tu energiju na koncertima.

  Interesantno je da pored standardne starije publike dobrog muzičkog ukusa, na svim Čolinim koncertima možemo primjetiti sve veće prisustvo tinejdžera i mladih što nas izuzetno raduje poručili su nam iz Beral musica.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,