Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Park pub u centru Tuzle: Jedinstveni enterijer, poseban ugođaj i provjerene vrijednosti (FOTO)

Preuzmite sliku

Sve je počelo od želje da Tuzla postane bogatija za kultno mjesto u kojem će svako moći u potpunosti da zadovolji svoje apetite.

Jedinstveni koncept novog Puba u gradu soli ima za cilj da u svakome probudi istinsku volju za hedonizmom i dobrim druženjem.

Poseban ugođaj imat će istinski uživaoci piva, jer se u ponudi nalazi više vrsta točenog piva, a kako bi boravak i druženje bilo još ugodnije moći ćete naručiti i kvalitetnu hranu. Idealno uređen ambijent i vrhunsko pivo su ujedno i najbolji spoj za sve ljubitelje sportskih događaja koji će od sada na jednom mjestu moći pratiti fudbalske utakmice svih liga, ali i druge sportove.

Uz puno noviteta, oslanjajući se na provjerene vrijednosti, Park pub će sigurno postati omiljeno mjesto za izlazak u Tuzli. Sigurni smo da će i sasvim običan boravak postati prijatan kroz male znakove pažnje i ljubaznosti samog osoblja.

Više detalja otkrit ćemo vam nakon što Park Pub već u četvrtak od 7:00 sati, otvori vrata gostima.

Park Pub se nalazi u strogom centru grada, na adresi Đorđa Mihajlovića bb. Radno vrijeme Park Puba je od 07 do 23 sata. Sve aktivnosti možete pratiti na zvaničnoj Facebook stranici Ovdje.

(Foto: V. Živković | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,