Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Par Selo Cup 2015.: Najava jednog od najkvalitetnijih futsal turnira u BiH

Preuzmite sliku

Udruga mladih Par Selo – Dubrave i ove godine organizira, četvrti put po redu, malonogometni noćni turnir Par Selo Cup 2015. Utakmice će biti igrane u večernjim terminima na igralištu Osnovne škole “Pasci” od 31. jula/srpnja do 16. augusta/kolovoza 2015. godine u Par Selu.

Sudjelovanje na turniru je ograničeno na 24 ekipe koje dolaze iz Tuzlanskog kantona i okruženja, a organizator je za najbolje momčadi obezbijedio vrijedan nagradni fond u iznosu od 5000,00 KM plus pehare i diplome za najbolje momčadi i pojedince.

  • par_selo_cup_2015_udruga_mladih_nocni_futsal_turnir
  • Radi se o jednom od najkvalitetnijih futsal turnira u BiH kako po kvaliteti igre, tako i organizaciji, a svoje učešće na turniru uzmu i futsal reprezentativci iz naše i susjednih zemalja.

    Turnir će se igrati na modernom futsal igralištu na kojemu je urađena nova podloga, rasvjeta, tribine i ostala infrastruktura što je zasluga organizatora Udruge Mladih Par Selo-Dubrave, njezinih članova i sponzora.

    ”Čeka nas uzbudljiva prva polovina mjeseca augusta u Par Selu, stoga pozivamo sve ljubitelje maloga nogometa, i sporta i druženja uopće, da svojim prisustvom i navijanjem podrže svoje favorite. Organizator je pored sportskog dijela turnira priredio bogat kulturno zabavni program i turnir u bočanju što je novina u našoj regiji. Dobrodošli dragi prijatelji!” – saopšteno je iz Udruge. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje