Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Panonska jezera: U odnosu na prethodne sezone, ulaznice skuplje za 0.50 KM

panonsko-knjiga
Preuzmite sliku

Najave da će ulaznice ovu sezonu biti skuplje, danas su se obistinile…

panonsko-knjiga

Na zvaničnoj web prezentaciji JKP “Pannonica” danas su prezentovane cijene ulaznica za nadolazeću sezonu kupanja. Kao što je poznato od samog nastanka Panonskih jezera, cijene su bile fiksne i kao takve bile su među najnižim cijenama, kupališta u BiH. Ove godine Uprava JKP “Pannonica” sve cijene ulaznica povisila je za 0.50 KM.

Dakle, prema novom cjenovniku svi oni posjetioci koji se budu željeli rashladiti u Panonskim jezerima sada će izdvajati umjesto 2,50 KM, koliko su plaćali do sada za ulaz na Panonska jezera, ove sezone izdvajati 3.00 KM, povlaštene karte su sa 1.50 KM poskupile na 2.00 KM, a ulaznice za najmlađe sada su 1.00 KM.

panonsko jezero

Kada su u pitanju cijene redovnih sezonskih ulaznica, njihova cijena od ove sezone je skuplja za 20 KM, tako da umjesto 60, od ove godine će koštati 80 KM, dok je dječija sezonska ulaznica skuplja za 10 KM, cijena sezonske povlaštene karte ostala je na nivpu prošlogodišnje, dakle, 40 KM.

Za razliku od prva dva jezera, gdje je zabranjena upotreba rekvizita za igre na vodi, novo, treće jezero konceptualno je napravljeno i prilagođeno mlađim naraštajima. Osim što će biti dozvoljeno unošenje rekvizita, na ovom jezeru postavljena su i tri tobogana.

Sve detaljne informacije, možete saznati OVDJE. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: