Petak, 27. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovog vikenda i u Tuzli: U nedjelju na Panonskim jezerima besplatan pregled kože

U sklopu aktivnosti “Ljeto za 10“, za posjetioce kupališta i šetališta te gradskih trgova širom BiH, kompanija DM organizuje  besplatne dermatološke preglede i preglede UV kamerom, a ovog vikenda to je omogućeno i Tuzlacima.

DM će u nedjelju, 14.8.2016. godine svim zainteresovanim posjetiocima Panonskih jezera omogućiti da u periodu od 12:00 do 17:00 sati obave besplatan pregled kože, dobiju korisne savjete dermatologa i uživaju u zabavnom programu.

Takođe, danas do 17:30 sati na Trgu slobode u Tuzli posjetioci mogu pogledati kroz objektiv UV kamere i vidjeti kako njihova koža zaista izgleda obasjana sunčevim zrakama.

Budite odgovorni i doživite ljeto na pravi način: obavite besplatan pregled kože, potražite savjet dermatologa, pogledajte se kroz objektiv UV kamere i otkrijte kako Vaša koža zaista izgleda dok je izložena sunčevim zrakama.

Dođite na druženja „Ljeto za 10!“ jer vas na kupalištima pored dermatoloških pregleda i UV kamere očekuje i besplatno korištenje SUNDANCE proizvoda za zaštitu kože od sunca, besplatni active beauty časopis te mnoštvo dobre muzike i zabave”, poručuju iz ove kompanije. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje