Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otvorenje novog koncepta trgovine INTERSPORT u Mercator Centru u Tuzli

Preuzmite sliku

U ponedjeljak, 29. aprila 2019 otvorit će se renovirana trgovina Intersport u Mercator Centru u Tuzli. Trgovina na tom mjestu posluje od proljeća 2004. godine i u ovih petnaest godina postala je omiljeno mjesto za kupovinu sportske opreme, odjeće i obuće za sportske entuzijaste iz Tuzle i okoline.

Svi koji vole aktivan životni stil i redovno se bave sportom, rado se vraćaju u ovu trgovinu upravo zbog dobre ponude kvalitetne sportske opreme za planinarenje, trčanje, trening i fitnes, biciklizam, alpsko skijanje i druge sportove.

Nova prodavnica je potpuno renovirana prema najnovijem konceptu INTERSPORT 2.0. koji je prilagođen potrebama modernog sportiste. Savremeni kupac traži informacije o ponudi u trgovini i na web stranici www.intersport.ba i kada kupuje istovremeno dobija isti nivo usluge i u trgovini i on-line.

 • Trgovina se otvara u ponedjeljak 29. aprila od 9 sati, a od 15 sati je pripremljen poseban program povodom otvorenja:

  Na otvaranju prodavnice predstavit će senajuspješniji sportaši iz Gimnazije Meša Selimović, iz koje su potekli mnogi uspješni BH sportaši. Kako bi se ta dobra tradicija nastavila, INTERSPORT će Gimnaziji donirati sportsku opremu. Potom ćemo biti upriličeno druženje sa gospodinom Zlatkom Berbićem, predsjednikom Biciklističkog Saveza u BiH. Selektor BH reprezentacije u cestovnom biciklizmu će predstaviti mlade bicikliste-prvake BIH, koji će kupcima davati stručne savjete.

  U 17 sati počinje Avantura Intersport za privlačne nagrade, tokom koje se kupci mogu dobro zabaviti i osvojiti odlične nagrade.

  Poseban gost je prof. dr. Adem Balić, istaknuti tuzlanski ljekar i profesor Univerziteta u Tuzli. On je najstariji BH trijatlonac i maratonac koji će podijeliti svoja bogata sportska iskustva i najaviti knjigu »Kako sam postao Ironman«, koja uskoro izlazi iz štampe.

  U subotu 4. maja od 10 sati posjetitelje očekuju dodatne promotivne i zabavne aktivnosti-čas fitnesa, nagradna igra i još puno toga.

  Pored toga, kupce očekuju i odlični popusti povodom otvorenja koji će trajati sve do 15. maja.

  Puno razloga da posjetite novu Intersport trgovinu u Mercator Centru u Tuzli!

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje