Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otvorene besplatne prijave: Traži se najbolji igrač PES-a u TK za odlazak na Svjetsko prvenstvo

Preuzmite sliku

Esport asocijacija BiH organizuje IeSF kvalifikacije za predstavnika BiH koji će uzeti učešće na IeSF svjetskom PES prvenstvu.

Kvalifikacioni turnir će biti organizovan u pet bh. gradova (Tuzla, Mostar, Sarajevo, Banja Luka i Bijeljina). Svi prijavljeni će odmjeriti snage u liga sistemu takmičenja.

Poslije ligaške faze najboljih 16 plasirana igrača iz svih liga stječu pravo na dolazak na završni turnir u Mostaru koji će odlučiti prvaka BiH i putnika na svjetsko prvenstvo u Izrael koje će biti održano krajem ove godine.

  • Čast da u Tuzli organizuju IeSF kvalifikacije pripala je ‘Offside Game Club-u‘. Svi zainteresovani prijave mogu izvršiti putem ovog LINKA.

    Pravo takmičenja na PES 21 prvenstvu BiH imaju svi državljani Bosne i Hercegovine koji imaju navršenih 18 godina, te sa sobom imaju validne dokumente za putovanje.

    Zbog Corone prva kola svjetskog prvenstva u 11 mjesecu će se igrati online da se smanji broj učesnika na prvenstvu i reprezentacije koje prođu dalje u online natjecanju idu na završno prvenstvo u Izrael u 12 mjesecu gdje su im prevoz, smještaj i hrana plaćeni.

    Prijave za sudjelovanje su BESPLATNE te igrači plaćaju samo vrijeme igranja u centru u kojem igraju ligaške susrete.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje