Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otvorena renovirana trgovina INTERSPORT u Mercator Centru u Tuzli (FOTO)

Preuzmite sliku

U ponedjeljak je otvorena renovirana trgovina Intersport u Mercator Centru u Tuzli. Trgovina je na tom mjestu prvi puta otvorena 2004. godine. a brojni kupci obradovali su se ponovnom otvorenju omiljenog mjesta za kupovinu sportske opreme, odjeće i obuće za sportske entuzijaste.

Nova prodavnica je potpuno renovirana prema najnovijem konceptu INTERSPORT 2.0. koji je prilagođen potrebama modernog sportiste.

Savremeni kupac traži informacije o ponudi u trgovini i na web stranici www.intersport.ba i kada kupuje istovremeno dobija isti nivo usluge i u trgovini i on-line.

Prilikom ulaska u novu prodavnicu, kupci će prvo primijetiti veću transparentnost u pojedinim odjelima, s naglašenom ponudom za muškarce i žene.

Prodajni prostor pruža bolje usluge i savjete i na taj način stvara nova iskustva u kupovini, a kupac može odabrati pravu sportsku opremu zahvaljujući kojoj će se omiljenim sportom baviti još češće i sa većom radošću.

Ponuda i dalje obilježava bogat izbor kvalitetnih proizvoda mnogih renomiranih brendova i ekskluzivnih brendova kao što su Mckinley, Nakamura, Energetics, Pro Touch, TecnoPro, Firefly i drugi koji nude odličan odnos između kvalitete i cijene.

Na otvaranju prodavnice predstavljeni su najuspješniji sportaši-učenici gimnazije i prvaci u biciklizmu, uz njihove trenere, selektore i mentore.

Bili su tu Zlatko Berbić, predsjednik Biciklističkog Saveza u BiH i Hajrudin Trle koji je selektor BH reprezentacije u cestovnom biciklizmu.

Oni su predstavili najuspješnijeg BH kadeta u cestovnom biciklizmu, 15-godišnjeg Kenana Mehmedovića. Posebnu pažnju privukao prof. dr. Adem Balić, istaknuti tuzlanski ljekar i profesor Univerziteta u Tuzli. On je najstariji BH trijatlonac i maratonac koji je podijelio svoja bogata sportska iskustva i razgovarao sa prisutnima.

U subotu 4. maja nastavlja se program otvorenja. U 10 sati će istaknuta fitness trenerica Nermina Mujić-Buca održati čas fitnesa, nakon čega će započeti još jedna Avantura Intersport za privlačne nagrade, a od 13 sati će predstavnici ARK Rekretivci Tuzla promovirati tuzlanski polumaraton i savjetovati kupce.

Pored toga, kupce očekuju i odlični popusti povodom otvorenja koji će trajati sve do 15. maja. Puno razloga da posjetite novu Intersport trgovinu u Mercator Centru u Tuzli!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje