Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Otvorena Konzum maxi prodavnica u Tuzli

Konzum-maxi-Tuzla-1-novo
Preuzmite sliku

\"Konzum-maxi-Tuzla-1-novo\"Danas je otvorena Konzum maxi prodavnica u Tuzli, na adresi Krečanska 5D. Novootvorena prodavnica prostire se na više od 1100m² prodajne površine.

U ponudi za kupce je više od 12.000 pažljivo odabranih artikala za svakodnevnu potrošnju, a vrhunsku uslugu osigurava 30 novih zaposlenika.

Prodavnica u Tuzli je 153. maloprodajni objekat Konzuma otvoren u Bosni i Hercegovini. Iz ponude novootvorene prodavnice izdvaja se veliki izbor svježeg voća, povrća i mesa, kao i mliječnih, delikatesnih i pekarskih proizvoda te ostalih životnih namirnica. Poseban odjel nudi široku paletu neprehrambenih proizvoda namijenjenih za ličnu higijenu i domaćinstvo.

Osim izuzetno povoljnih cijena, Konzum kupcima garantuje i dodatnu uštedu koju je moguće ostvariti uz brojne akcijske pogodnosti poput redovnih vikend i kataloških akcija te senzacionalnih sniženja.

Povodom otvorenja, Konzum je prvim kupcima darovao prigodne poklone, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Na dan otvorenja, kupci su mogli osvojiti 1.000 atraktivnih poklona u okviru posebno organizirane nagradne aktivacije. Priređena je i nagradna igra koja će trajati sve do 19.08. sa vrijednim nagradnim fondom, u kojoj kupci mogu osvojiti pet poklon kupovina u vrijednosti od po 500KM. Promocije, degustacije, zabavni program za najmlađe te druga brojna iznenađenja obilježili su otvorenje nove prodavnice u Tuzli.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: