Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Otvoren Velpro Cash&Carry centar u Tuzli, najveći i najmoderniji u BiH

Velpro-konzum
Preuzmite sliku

Jučer je otvoren Velpro Cash&Carry veleprodajni centar u Tuzli, najveći i najmoderniji u BiH, na adresi Bosanska poljana bb.

\"Velpro-konzum\"Novi Velpro Cash&Carry u Tuzli opremljen je po najsavremenijim standardima i prilagođen potrebama nabave i kupovine za profesionalne kupce – trgovce, ugostitelje, obrtnike i druga pravna lica. Objekat se prostire na više od 4.500 m² i u njemu je zaposlen 41 zaposlenik.

Povodom novih otvorenja prodajnih objekata u Tuzli – Velpro centra te Konzum maxi prodavnice, koja se otvara u narednim danima, Konzum je Centru za djecu sa višestrukim smetnjama „Koraci nade\” iz Tuzle uručio vrijednu donaciju u iznosu od 10.000KM.

Novootvoreni Velpro veleprodajni Cash&Carry centar kupcima nudi asortiman više od 5.000 artikala s naglaskom na prehrambene proizvode, sredstva za čišćenje i higijenu, a ponuda obuhvata i više od 300 različitih artikala iz svih kategorija vlastite trgovačke marke Rial.

\"Velpro

Veleprodajnim kupcima svakodnevno će biti dostupno i svježe voće i povrće, otkupljeno od lokalnih domaćih proizvođača, s ciljem povezivanja i razvoja saradnje sa lokalnim proizvođačima te plasmana kvalitetnog domaćeg voća i povrća. Novi Cash&Carry koncept kupovine nudi brojne pogodnosti, veleprodajni kupci sami biraju željene proizvode iz bogate ponude, skraćuju vrijeme nabave i kupovine, te im je uz izuzetno povoljne cijene, osigurana i dodatna ušteda koju je moguće ostvariti uz brojne akcijske pogodnosti.

\"Velpro

Velpro kao Sektor veleprodaje Konzuma ima značajno mjesto u strukturi i poslovanju kompanije. Uporedo sa širenjem maloprodajne mreže Konzum razvija poslovanje i na polju veleprodaje, tako da je Konzum danas lider u oblasti maloprodaje i veleprodaje u Bosni i Hercegovini.

\"Velpro

Konzum nastavlja sa otvaranjem novih prodajnih objekata te već u četvrtak, 19.07. otvara novi maloprodajni objekat maxi formata u tuzlanskom naselju Irac. Također, u narednom periodu planirano je dalje širenje veleprodajne mreže otvorenjem Velpro veleprodajnog Cash&Carry centra u Banja Luci.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: