Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otvoren ‘En Vie’ u zapadnom dijelu Tuzle: Ovih 10 stvari ga čine drugačijim mjestom za druženje

Preuzmite sliku

“Ne krijemo da je naša misija u budućnosti postati prepoznatljiv koncept kojeg krase ugodna atmosfera, super energija i idealno mjesto da nokautirate radni dan” navodi ekipa koja potpisuje novi ugostiteljski koncept u zapadnom dijelu Tuzle.

Gdje se nalazimo?

Ugostiteljski koncept En Vie nalazi se zapadnom dijelu Tuzle upravo onom dijelu grada koji iz godine u godinu postaje sve dinamičniji. Naš prvi komšija je Bingo City Centar i nalazimo se odmah preko puta centra u sklopu Univerzitetskog Hotela Dorrah. Već smo imali super gošće koje su nakon shopinga prošetale do nas da uz kafu pregledaju kupljenu robu ali i muža koji je “pobjegao” od shopinga da gleda debi Edina Džeke u dresu Intera dok njegova supruga zaokupljena ponudom BCC-a nije ni primjetila da joj snažnije polovine nema (… do trenutka kada je neko trebao ponijeti kese).

 • Prve impresije, prvih gostiju

  Već šest dana naša vrata su otvorena, a komentari? E to je  priča za posebnu objavu, ukratko, Mirzi i Idani se sviđa klopa i ambijent, Tahiru mir i super konekcija, Enora i Elma već favoriziraju mini holandske palačinke ali i debelu hladovinu, Arnela je odradila opasan foto-šuting i postavila visoko ljestvicu svim Instagramerima, dok je Dina pohvalila enterijer i salatu. Prve komšije već tipuju na prvu jutarnju kafu a mi tipujemo na super raspoloženje i energiju svih naših gostiju koji su nam rekli da će se vratiti opet..

  Šta nas čini drugačijima?

  – Unutar objekta je zabranjeno konzumiranje cigareta, elektronske su ok.

  – Alkohol ne točimo žao nam je, bildajte samopouzdanje knjigama, super klopom i dobrom energijom.

  – Našim dragim gostima na raspolaganju je 15 besplatnih garažnih parking mjesta.

  – Jeste li znali da dio dobiti izdvajamo kao podršku stipendiranja studentica Dorrah-a?

  – U ljetnom periodu naša bašta je sve do 16:00 sati u debeloj prirodnoj hladovini.

 • – U šanku nema piva ali imaju super štiva, probran izbor knjiga i novina možete svakodnevno prelistavati i čitati.

  – Već kažu da smo odlično mjesto za poslovne sastanke i ručkove (u ponudi i ugodna sala za sastanke). Internet u bašti posebno se sviđa gostima koji uz kafu žele obaviti dio poslovnih obaveza jer konekcija baca na Download 95,0 Mbps, Upload 8,02.

  – Dodatni toalet za osobe sa otežanim kretanjem kao i prostor za presvlačenje bebica.

  – Kroz razne načine komunikacije direktne i putem društvenih mreža osluškivat ćemo vaše ideje i sugestije.

  – Odlična ponuda laganih i brzih snack jela, primamljivi tostevi ili neodoljivi tortilja burgeri će vas baciti u duboko razmišljanje šta odabrati.

 • I na kraju, nakon kratkog predstavljanja, ne zaboravite ono najvažnije: Ništa ne zbližava ljude kao odlazak na piće ili klopu sa dragim ljudima. Posjetite nas, družite se, razgovarajte o lijepim stvarima, budite produktivni, zadovoljni i sretni…

  Obećavamo da će nas krasiti i kreativna prezentacija na društvenim mrežama, zapratite i provjerite da ne foliramo. O brojnim novotarijama koje ćemo periodično uvoditi pratite naš Facebook i Instagram i ne zaboravite čitati Tuzlanski.ba.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , , , , ,