Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otvoren ‘EmGallerie’ concept store: Jedinstvena prodavnica predmeta i namještaja u Tuzli (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

‘EmGallerie’ concept store je mjesto u koje su se mnogi sugrađani zaljubili već nakon prve posjete obzirom da je ponuda jedinstvena i uistinu posebna, a ova simpatična prodavnica nalazi se u suterenu TC Sjenjak. 

Kombinujte postojeći namještaj sa nekim od mnogobrojnih dekorativnih predmeta i dajte svom domu novu dimenziju kreirajući ambijent koji je jedinstveno Vaš. ‘EmGallerie’ concept store kolekcija namještaja i dekorativnih predmeta predstavlja jedinstven spoj retro i modernog principa uređenja doma kombinovano sa fantastičnim dizajnom. Uredite svoj dom kako to on zaslužuje, budite jedinstveni i uživajte u nezaboravnim trenucima uz ‘EmGallerie’ concept store.

– Najprije kao hobi kasnije i kao zanimanje uređenje interijera mi je postalo svakodnevnica. Vremenom sam shvatila da sve one stvari koje trebaju da bi se nekome uradio dom ili neki poslovni objekat nikad se ne nalazi na istom mjestu. Tako da smo mi kreirali EmGallerie s ciljem da na jednom mjestu bude sve, od tapeta, zavjesa, kućnih dekoracija, a uskoro i porculana. Svi moraju doći i vidjeti, te osjetiti ovu bajkovitu atmosferu. Inspiracija mi je u svemu što me okružuje, od uzoraka na koje naiđem dok biram nove tapete do svakodnevnih stvari, drveća, godišnjih doba” istakla je Emina Jakubović vlasnica concept storea kojeg opisuje unikatnost i pažljivo birani detalji.

Ako ste zainteresirani za dizajniranje svog doma, prema vašim potrebama i željama, svakako se posavjetujte sa stručnim osobljem ‘EmGallerie’ concept store-a koji se nalazi u suterenu TC Sjenjak u Tuzli. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje