Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otvoren “Drampek” u centru Tuzle: Savršen spoj kvaliteta, mirisa i ukusa na jednom mjestu! (FOTO)

Preuzmite sliku

Centar Tuzle od danas je bogatiji za jedan izuzetno moderno opremljen prodajni objekat u čijem sastavu se nalaze market i pekara. “Drampek” d.o.o. se nalazi u samom centru grada u Turalibegovoj ulici a prema prvim reakcijama kupaca, jedan ovakav objekat se iščekivao dugo vremena i sa radošću su prihvatili informaciju da su od danas vrata prodajnog objekta širom otvorena. 

 • drampek-tuzla (29)
 • Pekara “Drampek”

  U sklopu marketa nalazi se izuzetno moderno opremljena pekara “Drampek” a proizvodnja se provodi pod strogim higijensko – sanitarnim uslovima uz implementiran Halal standard i kontrolu stručnog osoblja, koje učestvuju u proizvodnji.

  Pored standardne linije hljeba, na policama se mogu kupiti i specijalne vrste hljeba: Domaći hljeb, slavonski hljeb, raževni miješani hljeb, švicarski hljeb, heljdina pogača, Drampek rustikal hljeb, ali i standardne vrste peciva: Ruža pecivo, francuz pecivo, šnitarica, zemička i kifla sa različitim varijacijama gramaže…

  Domaća proizvodnja kolača i slastica “Drampek”

  Vlastita proizvodnja kolača i drugih slatkih proizvoda koji se takođe nalaze na policama “Drampeka” sigurno će oduševiti brojne sugrađane koji vole uživati u slatkim zalogajima izuzetno kvalitetno pripremljenih slastica. Svaki dan u ponudi će biti brojne vrste svježih kolača ali i domaćinski pripremljenih hurmašica, baklava, kadaifa, tufahija. Pored navedenog iz slatkog asortimana vrijedno je izdvojiti i Muffine (svijetli i čokolada), Čoko bombonice, Mignon kocke, Kokos, Bajadera, Brownie…

  U sklopu prodajnog objekta nalazi se i market sa veoma bogatom ponudom namirnica i proizvoda koji će sasvim sigurno zadovoljiti potrebe svih kupaca.

  Poseban novitet jeste i mogućnost kupovine “Illy” kafe za ponijeti. Radi se o 100% arabica kafi, mješavina 9 vrsta najbolje uzgajane i izabrane kafe. Illy kafa je posebna i po tome jer ima do 4 puta manje kofeina od ostalih kafa na tržištu.

  Dakle, ukoliko ste na pauzi ili u prolazu nemojte propustit da navratite u novootvoreni objekat “Drampek” u kojem će vas izuzetno ljubazno osoblje dočekati uvijek sa osmijehom i toplim riječima dobrodošlice.

  Firma Drampek d.o.o. upošljava oko 100 radnika koje u svom sastavu obavlja slijedeće djelatnosti: Veleprodaja prehranbenih proizvoda sa generalnim zastupništvima i distribucija, Maloprodaja, Vlastita proizvodnja hljeba, peciva, slastica, mješanje i pakovanje kornfleksa i ostalih žitarica, Ugostiteljstvo…

  U obavljanju svakodnevnih aktivnosti posjeduju vlastito savremeno opremljeno skladište, vlastita transportna sredstva,  stručno obrazovane menadžere za obradu tržišta. Uz kvalitetnu obradu tržišta i razrađenu distributivnu mrežu imamo već dobru razvijenu poslovnu saradnju i prisutni smo kod svih domaćih i stranih lanaca supermarketa do najmanjih trgovinskih radnji po cijeloj BiH.

  (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje