Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ostanite povezani: Redizajnirani web portal kluba Palma

palma-club-web
Preuzmite sliku

Pregled kompletnog sadržaja i svih događanja u klubu putem redizajnirane web stranice palmaclub.ba

palma-club-web

Ranije objavljene informacije koje dolaze iz Palme nagovijestile su zanimljive promjene u pristupanju, realizaciji i konceptu cjelokupnog projekta koji započinje u oktobru 2013. godine. 

Posjetioci kluba Palma i svi drugi korisnici web usluga na raspolaganju će imati pregled kompletnog sadržaja i svih dešavanja u klubu putem stranice www.palmaclub.ba koja je redizajnirana i u potpunosti prilagođena dešavanjima u novoj sezoni te korisničkim potrebama u svrhu bolje informiranosti.

dom-mladih-otvorenje1

Pored spektakularnog programa koji će ugostiti veliki broj inostranih i domaćih muzičara, od kojih će se neki prvi puta predstaviti tuzlanskoj publici, organizatori su se potrudili posjetiocima kluba i svim zainteresiranim ponuditi lakši i kvalitetniji pristup informacijama, te pregled svih aktuelnih događanja u predstojećoj sezoni.

Ovaj servis će svim posjetiocima kluba Palma na jednom mjestu nuditi najopširnije informacije o dešavanjima i budućim projektima, te pojedinosti o izvođačima i galerije fotografija. Stranica pored osnovnih sadržaja nudi nekoliko servisa koji posjetiocima omogućava brzi i jednostavniji pregled sadržaja: HOME, NOVOSTI, EVENTS, CALENDAR, PALMA…

Servis je prilagodjen “smart” mobilnim uređajima te je pristup informacijama omogućen u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Dom svoja vrata otvara u petak 04. oktobra svirkom popularnog tuzlanskog benda BIG BROTHERS, dok je zvanično otvaranje sezone u subotu 05. oktobra na prvoj AUDIOREVIJI uz odličan Line Up u sastavu: Jean Marie K (Paris/Fra), Borg, Vanyano & Siva. (Sponzorisano / Tuzlanski.ba)

Ostanite povezani: www.palmaclub.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: