Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Omladinska sekcija STBiH objavljuje Foto konkurs: BiH radnici u objektivu

Preuzmite sliku

Sindikat radnika trgovine i uslužnih djelatnosti BiH je sindikat koji zastupa i promoviše interese i prava svojih članova, zapsolenih u sektoru trgovine i usluga u BIH, studenata i učenika kao i svih onih koji dijele iste vrijednosti i vjeruju u slobodu, demokratiju, vladavinu zakona i žive od svog rada.

 • foto konkurs
 • Omladinska sekcija regije Tuzla realizuje drugi ovogodišnji projekat. Projekat je podržan od strane Sindikata radnika, trgovine i uslužnih djelatnosti te uz podršku HK Ostlande Sor.

  U pitanju je Foto konkurs na temu BiH radnici u objektivu.

  Kako vi vidite situaciju radnika u BiH? Zapazili ste zanimljive i kreativne načine na koje se radnici u BiH “snalaze”? Pošaljite nam svoje fotografije koje predstavljaju trenutnu situaciju radnika u BiH i uđite u konkurenciju za izložbu 30 najboljih, a prva tri mjesta bit će i novčano nagrađena.

  Moguće je poslati maksimalno 2 fotografije. Sve informacije se nalaze na plakatu, a ovo su kriteriji koje je nužno ispoštovati prilikom slanja vaših fotografija:

  1. Fotografije moraju biti veće od 2000px po dužoj stranici
  2. Fotografije ne smiju sadržavati potpis autora/ice
  3. Poželjno je da fotografije imaju što veći DPI radi izrade istih
  4. Dozvoljeno je uređivanje fotografija što se tice korekcije boje, kontrasta, svjetlosti

  Ove informacije kao i ostale detalje o omladinskoj sekciji STBiH možete pronaći na facebook stranici Stbih Youth. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje