Utorak, 12. Novembar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Old Story Pub omiljeno mjesto u Tuzli: Ugodan ambijent i vrhunska jela iz krušne peći (FOTO)

Old Story Pub i pizzeria u svom jedinstvenom i ugodnom ambijentu pruža vam odličan provod uz live svirke i veliki izbor hrane i pića.

Kao i kod pizze tako i kod pečenja svih ostalih jela, krušna peć ima poseban značaj pri termičkoj pripremi. Otvorena vatra koja klizi niz kamen i otvor krušne peći kroz koji ulazi zrak i miješa se sa vatrom najbolji je i najprirodniji način pečenja svih jela koja se tradicionalno pripremaju u krušnim pećima.

Upravo u jedinstvenom ambijentu Old Story Puba sva hrana pažljivo se priprema u krušnoj peći od strane vrhunskih kuhara i uz korištenje samo najkvalitetnijih domaćih proizvoda. U saradnji sa najkvalitetnijim domaćim i stranim dobavljačima gostima su obezbjeđene samo najkvalitetnije namirnice za sve vrste jela i kuhanja koje možete isprobati svakog dana.

Pored pizza, tabaskina i sendviča iz krušne peći, u ponudi su kuhana jela od čega se izdvaja grah i čorba, a možete probati i neka od pilećih jela sa grilla. Bogati izbor jela možete pogledati Ovdje.

Old Story Pub se nalazi na adresi Turalibegova 34. Rezervacije i dostave možete izvršiti na broj telefona 062 560-300 ili putem direktnog sistema online narudžbi integrisanog na Facebook i Web stranici. Za vrhunsko iskustvo online naručivanja možete koristiti i Android i iOS operativne sisteme. Old Story Pub možete pronaći i na foodbooking.ba i bez zamornih procesa registracije, odabira kvartova i SMS provjera naručiti svoje jelo.

Poseban novitet koji Old Story Pub čini jedinstenim u odnosu na druge ugostiteljske objekte je “Loyality” kartica, koju svako može preuzeti u prostorijama Pub-a ili prilikom dostave na kućnu adresu. Kartica vam nudi posebne pogodnosti i popuste bilo da naručite dostavu ili navratite u objekat, i već uveliko je stalni gosti koriste i na taj način ostvaruju brojne benefite.

Srijedom, četvrtkom, petkom i subotom gosti mogu uživati uz LIVE svirke.

  • (Marketing | Tuzlanski.ba)

     

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje