Srijeda, 25. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Odlična prilika za razmjenu ideja: Druga po redu Code Hub radionica u BIT Centru Tuzla

U petak 28.09.2018 sa početkom u 14 sati, u BIT Centru (Trg slobode 16) održat će se druga po redu radionica-druženje namijenjena svim zainteresovanim poduzetnicima početnicima, studentima, IT-ovcima, freelancer-ima, te svim mladim osobama koje žele saznati više o drugim poslovnim iskustvima, razmijeniti ideje i upoznati druge mlade sličnih interesa.

NO BORDERS FOR IT MARKET je tema ove radionice, a organizuje se u okviru projekta CODE čijom implementacijom mladi poduzetnici, freelenaceri, studenti, stručnjaci, putnici, pojedinci i timovi u Tuzli, u okviru BIT Centra uskoro dobijaju svoj prvi moderno opremljen coworking prostor.

Svi su dobro došli, ali zbog organizacijski detalja mole se svi zainteresovani da se prijave pute FB stranice, do četvrtka 27.09.2018. https://www.facebook.com/CodeHubTuzla/

Projekt CODE provodi se u sklopu Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska–Bosna i Hercegovina–Crna Gora 2014.-2020.

Glavni cilj projekta je unapređenje poduzetničkog okruženja u prekograničnom području kroz razvoj poslovne infrastrukture i usluga podrške inovativnim poduzetničkim idejama.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,