Ponedjeljak, 24. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Novogodišnji sajam u Mejdanu počinje u ponedjeljak 17. decembra

Preuzmite sliku

Novogodišnji sajam, koji se tradicionalno održava u Mejdanu u Tuzli, počinje sa radom u ponedjeljak 17.12.2018. godine i trajat će do 27.decembra.

Učešće su, kao i do sada, uzeli mnogobrojni izlagači i prodavači sa područja cijele BiH, a plato Mejdana i ovoga puta je rezervisan za najmlađe, koji će se moći zabaviti uz mnogobrojne sadržaje namijenjene njihovom uzrastu. Na sajamskim štandovima se po nižim cijenama nego inače mogu naći prehrambeni, biljni i ljekoviti proizvodi, zatim slatkiši, razni ručni radovi, umjetničke slike, odjevni predmeti, dječije igračke, kozmetika,božićni i novogodišnji ukrasi itd. Ove godine imamo goste iz Turske sa zanimljivim sadržajima,tradicionalna turska tehnika oslikavanja-ebru,kao i kaligrafsko pisanje na određenim predmetima.

Očekujemo dobru posjećenost,što je zapravo i cilj ove priče. Želimo napraviti događaj koji će privući posjetioce,zbližiti njih i naše obrtnike i trgovce,promovisati dobru saradnju i poslovni ambijent.

Sajam je otvoren od 9.00 do 19.00 sati, a ulaz je kao i prethodnih godina, slobodan za sve posjetioce.

Pozivamo građane da posjete sajam, druže se sa izlagačima i iskoriste dobru ponudu,odnosno kupe povoljno domaće,autentnične i zdrave proizvode. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,