Nedjelja, 26. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Novo u Tuzli: Optika Smajlović otvorila poslovnicu u istočnom dijelu grada

Preuzmite sliku

S prvim danima mjeseca juna, stanovnici istočnog dijela Tuzle mogu uživati u bogatoj ponudi dioptrijskih okvira i sunčanih naočala iz ponude Optike Smajlović.

Optika Smajlović predstavlja porodičnu tradiciju dugu preko 17 godina a glavni razlog dugogodišnje prisutnosti na tržištu je konstantna posvećenost prema radu gdje je prioritet zadovoljstvo i pozitivno iskustvo kupaca.

Novootvorena optika Smajlović nalazi se u sklopu stambeno-poslovnog objekta Heez, tačnije na adresi Ismeta Mujezinovića 44.

 • Osim najpopularnijih svjetskih brendova naočala, nudi i usluge besplatne kontrole vide i pregleda za kontaktne leće. Pored navedenog, svi kupci imaju mogućnost posavjetovati se sa stručnim i iskusnim optometristima te odabrati dioptrijski okvir, sunčane naočale ili sočiva.

  Ponuda konstantno prati nove svjetske trendove kao i modele svjetskih najpoznatijih proizvođača. Osim navedenih u ponudi imaju i liniju vrlo kvalitetnih modela naočala po vrlo pristupačnim cijenama.

  “Naša namjera je da omogućimo različite modele naočala kao i modele svih cjenovnih kategorija na jednom mjestu kako bi naši posjetitelji mogli naći naočale za svaku priliku po pristupačnim cijenama. Tokom naših 17 godina rada težimo da svake godine budemo još bolji kako bi našim kupcima mogli ponuditi još kvalitetniju uslugu. Na našem web shopu možete također naći interesantne tekstove o vidu, zdravlju i naočalama.” navode iz Optike Smajlović.

 • U želji da budu u korak sa trendovima i da kupcima omoguće lakši pregled asortimana kreirana je i Internet prodavnica optikasmajlovic.ba.

  Podsjećamo, pored novootvorene poslovnice, Optiku Smajlović možete pronaći i na drugim lokacijama u Tuzli, Srebreniku, Gradačcu, Gračanici, a više o adresama optika u navedenim gradovima možete saznati OVDJE.

  Novosti možete pratiti i putem zvanične Facebook stranice kao i zvaničnog Instagram profila

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje