Nedjelja, 17. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Novo u gradu: Predstavljamo vam novootvoreni suplement shop u Tuzli (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

Predstavljamo vam novootvoreni suplement shop u gradu, “SUPPLEMAN“ suplementi, koji je počeo sa radom na glavnom gradskom šetalištu, ul. Gradska broj 29 u blizini slastičarne “Evropa“.

U Suppleman-u možete pronaći najveći i najkvalitetniji asortiman sportskih suplemenata po najpovoljnijim cijenama.

SUPPLEMAN je ujedno i jedini protein shop u Tuzli koji je ekskluzivno ovlašten za prodaju jednog od najpopularnijh brendova na svijetu “MYPROTEIN“ kao i za visoko kvalitetni, švedski, budžet brend “SELF“ te mnoge druge svjetske poznate brendove poput: OPTIMUM NUTRITION, MUSCLETECH, BSN, NUTREX, PROSUPPS, CELLUCOR i dr.

Pored najkvalitetnije ponude i najpovoljnijih cijena dočekati će vas i stručno osoblje koje je spremno udovoljiti svim vašim pitanjima, da li da su vaši ciljevi povećanje ili gubitak tjelesne težine ili se pak radi samo o zdravom načinu vođenja života i pravilnoj ishrani.

Trenutno je u toku akcija od 10 % na cijelokupan asortiman proizvoda, stoga vam preporučujemo da posjetite “SUPPLEMAN“ shop na glavnom gradskom šetalištu, iskoristite popuste i priuštite sebi najkvalitenije proizvode po najpovoljnijim cijenama.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje