Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Novo partnerstvo: CPE i Tuzlanski.ba potpisali ugovor o saradnji u vrijednosti od 15.000 KM (FOTO)

Preuzmite sliku

U prostorijama Centra za poslovnu edukaciju Tuzla, jučer je potpisan sporazum o saradnji između web portala tuzlanski.ba i CPE.

Sporazumom je definisana dugoročna saradnja koja pored marketinškog segmenta uključuje i edukaciju mladih kadrova, koji će kroz pohađanje kurseva i angažmana na portalu, obogatiti svoja znanja i usavršiti vještine ne samo u novinarstvu već i na polju stranih jezika, dizajna, programiranja… Vrijednost ugovora iznosi 15.000 KM a realizacija će se odvijati kroz nekoliko zasebnih faza.

  • “Centar za poslovnu edukaciju odlučio se za dugoročno partnerstvo sa Tuzlanski.ba kao vodećim Internet portalom u TK. Želimo aktivnosti centra što više približiti našim sugrađanima te smatram da je tuzlanski.ba jedan od najboljih načina za promociju najprije PR aktivnosti ali i brojnih drugih koje imamo u planu realizirati u skorijoj budućnoti. Dosadašnju odličnu saradnju sada podižemo na još veći nivo. “, istakao je Dževad Duraković, direktor Centra za poslovnu edukaciju.

  • „Pored osnovnog djelovanja internet medija, trudimo se da i na drugim poljima osnažimo vlastite kapacitete. Raduje nas činjenica da je Centar za poslovnu edukaciju prepoznao našu ozbiljnost i profesionalnost što je u konačnici i rezultiralo potpisivanjem ugovora. Saradnja uključuje realizaciju niza segmenata, najprije marketinškog i promotivnog dijela aktivnosti samog centra, ali i drugih, poput edukacije mladih kadrova i generalnog medijskog pokroviteljstva izuzetno kvalitetnih seminara koji će biti realizirani u bliskoj budućnosti.“ nakon potpisivanja ugovora rekao je Nermin Krdžalić, direktor portala tuzlanski.ba.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje