Subota, 26. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nova sezona u Tuzli: Sa zumbom do vitke figure!

Plesni studio Zumba Fiesta, našim građanima poznatiji kao „Zumba with Jasmina“ i ove godine je zagrijao novu zumba sezonu koja je počela 7.9.2015.god. (ponedjeljak). Zumba je inspirisana latinoameričkim ritmovima i trenutno je novi trend u fitnesu koji je je preplavio svijet. 

Princip zumbe iznimno je jednostavan pa je vjerovatno zato i tako uspješan. Nema kompliciranih pokreta i koraka, a najvažnije od svega je što je muzika tako „zarazna“ da jedva primjećujete da vježbate. Zumbom se veoma lako dovodimo u dobru kondiciju, radimo na zdravlju, oblikujemo mišiće tijela, gubimo višak kilograma, usavršavamo koordinaciju i stječemo novu snagu – a da i ne spominjemo da se osjećate poletno i vedro.

Zumba Fitness je program koji je primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu.

zumba-plakat

U cilju promovisanja zdravog stila života, ove sezone smo uveli i analizu stanja metabolizma koju vršimo mjerenjem parametara metabolizma kao što su procenat mišićnog i masnog tkiva, masti oko unutrašnjih organa, brzina metabolizma i BMI. Rezultati mjerenja se registruju u individualne kartone kroz koji svako mjeri sopstveni napredak.

Svi su dobro došli na naše treninge koji se održavaju na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport tri puta sedmično (ponedjeljak i srijeda 19:00-20:00 i petkom 18:00-19:00). Prvi trening je BESPLATAN.

Za više informacija posjetite Facebook grupu Zumba with Jasmina Tuzla ili pozovite na 060 34 15 821

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje