Srijeda, 22. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nesvakidašnja krađa u Tuzli: Usred bijela dana krala cvijeće iz žardinjere (VIDEO)

Preuzmite sliku

Prošle godine zabilježen je slučaj krađe cvijeća u Mostaru, i u tom slučaju nadzorne kamere su snimile stariju ženu koja tokom noći krade cvijeće posađeno ispred stambenih objekata. 

Ovaj put, nadzorne kamere su snimile su nekulturu žene koja je usred bijela dana krala cvijeće iz žardinjere u naselju Stupine, na adresi Mehmedalije Maka Dizdara B8, ispred Agencije za čišćenje stambeno-poslovnih objekata “Lara”.

– Obzirom da smo agencija za čišćenje, ispred samog objekta željeli smo da uvijek bude čisto i uredno, već početkom proljeća, počeli smo u žardinjere saditi cvijeće, međutim, nakon nekoliko dana ono je nestajalo. Do sada smo sigurno 5-6 puta sadili u protekla tri mjeseca, nismo željeli pregledati kamere, misleći da su to uradila djeca, igrajući se. Slučaj nismo prijavili policiji, obzirom da je slučaj istovremeno smiješan i žalostan, ali ovim putem pozivamo gospođu da se obrati u agenciji i dat ćemo joj poklon bon, kako bi kupila potrebne sadnice, ukoliko joj baš toliko trebaju, za Tuzlanski.ba rekao je vlasnik agencije Laris Altumbabić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,