Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nemate planove za ljeto? Kampujte sa izviđačima na Boračkom jezeru (FOTO)

Preuzmite sliku

Spavanje u šatorima, kupanje i sunčanje, druženje uz gitaru, noći uz logorsku vatru… Ako vas privlači ovakav stil ljetovanja pridružite se…

Odred izviđača “Krin” iz Tuzle devetu godinu zaredom organizuje kampovanje na Boračkom jezeru za sve članove Odreda ali i druge zainteresovane mlade ljude koji vole prirodu, zdrav život i, naravno, lijepo druženje.

Odred izviđača “Krin” je dobrovoljno, nepolitičko i obrazovno udruženje djece, omladine i odraslih građana, otvoreno za sve bez obzira na porijeklo, rasu, vjeru i nacionalnu pripadnost i trenutno broji oko 50 članova. Odred okuplja mlade ljude različitih uzrasta i profila (srednjoškolce,učenike osnovne škole, studente, zaposlene), te svi zajedno podstiču druge da im se pridruže, da se zabavljaju i uče, da provode vrijeme u prirodi, da vole prirodu, te da postanu bolje osobe koje će svijet gledati uvijek s vedrije strane. Cilj je da svi skupa postanemo osobe koje će uspješno prezentovati sva svoja znanja i koje će naučiti ili poboljšati svoja znanja u radu sa djecom i mladim ljudima.

 • izvidjaci-krin-boracko-jezero-kampovanje
 • Specifičnost ovakvog tipa kampovanje leži u tome što svi učesnici kampa zajedno učestvuju u svim aktivnostima tokom dana. Aktivnosti su osmišljene za djecu i mlade od 7 do 30 godina, tako da sve generacije mogu pronaći nešto za sebe.

  Cijena kampovanja na Boračkom jezeru u terminu od 01.-08.08.2016.godine, sa mogućnošću plaćanja na 3 rate iznosi 190 KM.

  Cijena uključuje:

  – 7-dnevni smještaj uz puni pansion

  – 24-satni nadzor za djecu

  – edukativne, sportske i zabavne aktivnosti pod vodstvom animatora

  – neposrednu zdravstvenu zaštitu

  – prijevoz Hotel Tuzla-Boračko jezero-Hotel Tuzla i

  – izviđačka majica

  – izlet na Neretvu

  Ako još uvijek nemate planove za ovogodišnje ljetovanje, prijavite se i uživajte u prirodi, iskusite spavanje u šatorima i druženje uz logorsku vatru, upoznajte nove zanimljive ljude. Učinite ovogodišnje ljetovanje drugačijim i posebnim.

  Kontakt brojevi telefona za prijavu: 061/672-155 i 061/945-098.

  U galeriji pogledajte kako je to izgledalo prethodnih godina. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje