Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nedžad Salković javno se zahvalio osoblju Klinike za invazivnu kardiologiju UKC-a Tuzla

Preuzmite sliku

Jedan je od najpoznatijih bosanskohercegovačkih izvođača sevdalinke Nedžad Salković zbog zdravstvenih problema bio je bio je hospitaliziran na Odjelu za invazivnu kardiologiju JZU UKC Tuzla.

Nakon svih potrebnih intervencija koje su urađene Salković je već nakon tri dana otpušten na kućno liječenje. Svoje zadovoljstvo osoblju Klinike za invazivnu kardiologiju želio je je javno da iskaže te je uputio pisemo u kojem se navodi:

“Zbog određenih zdravstvenih tegoba, prije 8 dana bio sam smješten na Kliniku za invazivnu kardiologiju JZU UKC Tuzla. Po samom dolasku sam shvatio da na Klinici vlada izuzetan rad, red i organizacija na zavidnom nivou.

Ovo ne govorim kao Nedžad Salković, već kao građanin i pacijent.

Nakon izuzetno komplikovanog zahvata, osjećam se dobro, zahvaljujući stručnoj ekipi na čelu sa prof. dr. Mugdimom Bajrićem, uz asistenciju mladog i perspektivnog doktora Anisa Terzića.

  • Već nakon 3 dana nakon zahvata sam izašao iz bolnice, te mogu reći da je intervencija izvedena maestralno s obzirom da se sada osjećam jako dobro.

    Ovom prilikom želim da se zahvalim doktorima i osoblju Klinike sa kojima sam proveo bolesničke dane, kao i da ih srdačno pozdravim”, navodi jedan je od najpoznatijih jugoslavenskih i bosanskohercegovačkih interpretatora sevdalinke Nedžad Salković.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje