Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Najava: NTS sistem učenja, dr. Ranko Rajović u Tuzli

Preuzmite sliku

Popularno

Međunarodni interaktivni otvoreni cenatar d.o.o. Tuzla i Međunarodno udruženje „Interaktivne otvorene škole“ MIOS Tuzla u saradnji sa partnerima, 5 i 6. decembra 2018. godine, organizuju predavanje i seminar o NTC sistemu učenja koje je namjenjeno studentima, učiteljima, vaspitačima, roditeljima i svim drugim obrazovnim radnicima.

Glavni cilj programa NTC sistem učenja je razvoj funkcionalnog znanja kod djece i dostizanje njihovih intelektualnih bioloških potencijala kroz radionice koje su osmislili autori programa, sa svojim stručnim timom. Program se provodi u 17 država Evrope, u 7 je akreditovan od strane ministarstva obrazovanja.

Predavanje će se održati 5. decembra 2018. godine u prostorijama Filozofskog fakulteta Univerziteta u Tuzli, a seminar 5 i 6. decembra 2018. godine u prostorijama MIOS trening centra.

Voditelj programa: dr.Ranko Rajović, autor NTC programa učenja.

Partneri pri organiziranju predavanja je Filozofski fakultet Univerziteta u Tuzli, a partneri pri organizaciji seminara su: Udruženje građana Društvo pedagoga i psihologa Tuzlanskog kantona i Udruženje Dječiji kutak Tuzla.

Svi zainteresovani svoje učešće na predavanju i seminaru osiguravaju prijavom putem linka koji je naveden na dnu teksta uz koji su navedeni svi detalji o učešću.

Prijaviti se i pročitati detalje o učešću na predavanju i seminaru o NTC sistemu učenja možete putem linka: https://www.miocbih.com/najava-dogadaja/.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje