Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Na koncertu Dine Merlina uživali i košarkaški reprezentativci BiH (FOTO)

Preuzmite sliku

Dino Merlin je večeras u sklopu turneje “Hotel Nacional” održao koncert i u Tuzli. Na prepeunom stadionu “Tušanj” pjevao je svoje stare hitove ali i pjesme sa posljednjeg albuma. 

Da publiku u Tuzli čeka nesvakidašnji muzički doživljaj bilo je jasno već s prvim taktovima pjesme “Školjka”, najvećeg hita s posljednjeg albuma, s kojim je i otvoren koncert Dine Merlina. Dolazak nevjerovatne turneje Hotel Nacional u grad soli obilježen je erupcijom oduševljenja i gromoglasnim ovacijama na prepunom stadionu Tušanj.

U čaroliji koja posjetioce u potpunosti obuzima uživali su i košarkaški reprezentativci BiH. Peršić, Kikanović, Musa i društvo uživali su u pjesmama Dine Merlina, dok je svega nekoliko metara iza njih u društvu prijatelja na koncertu bio prisutan i selektor Damir Mulaomerović.

Otvaranje kvalifikacija je na rasporedu 31. augusta na gostujućem terenu protiv reprezentacije Rusije. Pored Rusije, protivnik našoj reprezentaciji biti će i reprezentacija Švedske. Domaće utakmice najbolji Bh. košarkaši igrat će upravo u Tuzli. (Tuzlanski.ba)

  • dino-merlin-koncert-tuzla-tusanj010
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,