Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Na Brčanskoj Malti, kiša znači: LJUBAV! (FOTO)

puzevi12
Preuzmite sliku

Zanimljive fotografije poslala nam je naša čitateljka Erna

\"puzevi12\"Glavna asocijacija na ovogodišnje proljeće uglavnom je kiša. Nagle promjene temperature uz neprestanu i neobičnu smjenu kiše i sunca su označile gotovo čitav mjesec Maj.

Kada smo pomislili da će mjesec Juni biti topao i sunčan uslijedio je ponovni pad temperatura uz sve učestalije pljuskove. Mnogi kažu, kako se ne sjećaju ovako naglih vremenskih promjena.

Ipak nismo svi umorni i depresivni od silnih padavina ima i onih kojima kiša znači samo jedno: Ljubav! Naime,čitateljka Erna poslala nam je zanimljive fotografije sa Brčanske Malte uz komentar: „Makar nekome ova kiša da donese radost!

\"puzevi\"

Fotografije su tu, ljubav cvjeta i bez osjećaja krivice zbog „PKLj – Prekomjernog Konzumiranja Ljubavi\” na javnom mjestu, pužići uživaju u blagodatima koje ovaj kišni period nudi. Ukoliko imate priliku, voljenu osobu ili pak neku modernu vezu „za vlastite potrebe\” praktikujte i vi ovaj recept i sigurno će vam dan biti topliji bez obzira na to što pravo proljetno sunce još uvijek nije zauzelo svoje mjesto u punom kapacitetu.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: