Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Moja Tuzlanka Shopping Days’: Nevjerovatni popusti do 50 posto uz nagradne igre, najpopularnije Youtubere, koncert Borisa Novkovića, Djeda Mraza…

Preuzmite sliku

Robna kuća Tuzlanka još jednom je u prilici da svojim posjetiteljima ponudi novi ugođaj kupovine i zabave kroz niz pogodnosti i događaja tokom prazničnog decembra.'Shopping Days’ u RK Tuzlanka bit će održan 15.,16., 22. i 23. decembra2017. godine uz velike popuste, nagradne igre, najpopularnije Youtubere, Djeda Mraza, koncert Borisa Novkovića i još mnogo toga.

„Moja Tuzlanka Shopping Days“, u organizacijifirme PROsmart iz Tuzle, ima za cilj na jednom mjestu okupiti cijelu porodicu, a u hladnim zimskim danima RK Tuzlanka je pravo mjesto za to.

 • Shoping Days Moja Tuzlanka donosi nizsadržaja za sve generacije:

  Za najmlađe bit će upriličeno druženje sa Djeda Mrazom i vilenjanicma, likovima iz ‘Ledenog Kraljevstva’ i ‘Ratova Zvijezda’. Tu su i pokloni za najmlađe, iscrtavanje lica i još mnogo toga.

  Za nešto starije i tinejdžere pripremili su veliko iznenađenje, druženje sa najpopularnijim Youtuberima u BiH:

  U petak, 15.12. posjetit će ih od 16 do 19 sati, ultra popularni VANIMY, Nedim, EdinCreations i domaćin Vedox.

  U subotu,16.12. dolaze Meca Cazin, AJSI, Huligani iz Gimnazije i domaćin Imperator.

  Osim zabave i upoznavanja sa Youtuberima, 22 i 23.12. pripremili su interaktivne igre i neviđenu zabavu do sada u Tuzli. ‘Magično Ogledalo’, Void Explorer, Interaktivni simulatori i još dosta toga.

  Za ljepši spol tu je Facebook nagradna igra ‘Uslikaj svoju Tuzlanku’ i popularni tuzlanski Youtuber Makeup by Ajdin, koji će dijeliti makeup savjete uz demonstraciju uživo.

  Sve to zaokružili su odličnim popustima do 50% te nagradnom igrom sa dosta vrijednih nagrada. Na kraju RK Tuzlanka poklonit će svojim posjetiocima 22.12. od 19 sati koncert popularnog pjevača Borisa Novkovića.

  Stoga, mnogo je razloga da sa svojomporodicom posjetite ‘Moja Tuzlanka Shopping Days'…

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje