Četvrtak, 29. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Moja Tuzlanka Shopping Days: Nevjerovatni popusti do 50 posto uz nagradne igre, Fun Zone, koncert Borisa Novkovića, Djeda Mraza…

Preuzmite sliku

Robna kuća Tuzlanka nakon uspješno završenog Shopping vikenda 15 i 16.12 nastavlja sa aktivnostima za cijelu porodicu i ove sedmice u petak i subotu i ponovo u organizaciji firme PROsmart doo.

Za najmlađe na prvom spratu bit će upriličeno druženje sa Djeda Mrazom i vilenjanicma, likovima iz ‘Ledenog Kraljevstva’ i ‘Ratova Zvijezda’. Tu su i pokloni za najmlađe, iscrtavanje lica i još mnogo toga.

Za nešto starije  i tinejdžere pripremili su na drugom spratu FUN ZONU i 22 i 23.12, mjesto druženja, interaktivnih igara, muzike i specijalnog gosta, profesionalnog koktel majstora koji će praviti voćne koktele potpuno besplatno za posjetioce Tuzlanka FUN ZONE.

U petak, 22.12.  program počinje od 16 sati a završava se poklon nastupom Borisa Novkovića od 19 do 21 sat

U subotu,23.12. program počinje od 12 sati a završava se izvalačenjem preko 60 nagrada koje počinje u 17 sati.

U nagradnoj igri učestvuju svi koji su ostvarili bilo kakvu kupovinu u RK Tuzlanka u toku Shoping Dajs eventa i uz napisane svoje lične podatke ubacili račun ili kopiju računa u nagradnu kutiju koja se nalazi u prizemlju objekta.

Za ljepši spol tu je Facebook nagradna igra ‘Uslikaj svoju Tuzlanku’ i  popularni tuzlanski Youtuber Makeup by Ajdin, koji će dijeliti makeup savjete uz demonstraciju uživo.

Sve to zaokružili su odličnim popustima do 50% i još dosta iznenađenja.

Stoga, mnogo je razloga da sa svojom porodicom posjetite ‘Moja Tuzlanka Shopping Days’

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje