Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mjesec muškog zdravlja u Plavoj Poliklinici: 40% popusta na preventivne preglede

Preuzmite sliku

U cilju stvaranja pozitivne promjene i dizanja svijesti o muškom zdravlju, PZU Plava Poliklinika nastavlja sa podrškom globalne kampanje “Movember”.  

Ime dolazi iz engleskog jezika i kombinacija je riječi moustache (brk) i November te se ovaj mjesec u cijelom svijetu obilježava puštanjem brkova i kroz projekte koji informišu muškarce o bolestima koje ih pogađaju i zbog kojih često umiru mladi.

Kako bi dala svoj doprinos podizanju svijesti o raku prostate i testisa, Plava Poliklinika kampanjom “Brkovima podrži život duži” poziva sve muškarce da podrže ovaj pokret, puste brkove i bradu te do kraja novembra obave preventivne preglede uz popust od 40%.

Tako su pripadnici jačeg spola u mogućnosti obaviti najvažnije pretrage po akcijskim cijenama:

Urološki pregled + ultrazvuk urotrakta + tumor markeri prostate – 55 KM (redovna cijena: 90KM)

Urološki pregled + ultrazvuk testisa i urotrakta – 30KM (redovna cijena: 50KM)

Preglede je moguće obaviti u prostorijama Plave Poliklinike u Simin Hanu kao i na Slatini, a Vaš termin možete zakazati pozivom na broj 035 393 111 ili 035 393 444. Akcijske cijene važe do 30.11.2020.

U toku je i nagradna igra u kojoj Vam Plava Poliklinika poklanja urološki pregled i tumor markere prostate. Za učestvovanje pristupite putem LINKA. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje