Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mercator “ Fashion show Tuzla“ (FOTO)

MERCATOR-FASHION-SHOW
Preuzmite sliku

Mercator tržni centar Tuzla 21.09.2012 godine. ugostiti će atraktivni modni i zabavni događaj pod nazivom “Mercator Fashion Show Tuzla” gdje će renomirani modni brendovi predstaviti najnovije kolekcije za jesen/zimu 2012 godine!

MERCATOR-FASHION-SHOWBrojni će domaći profesionalni modeli agencije ABC Models a među njima i aktuelna Miss Bosne i Hercegovine – Fikreta Husić, Delila Softić – Fashion TV Model Svijeta, Azra Gazdić – Miss Bosne i Hercegovine 2006 godine i drugi profesionalni modeli Arnela, Jelena, Selma, Ines… uz vrhunsku muziku nositi modne revije renomiranih brendova kao što su Modiana, Bellissima, Vulecco, Brendbox, Intersport, Almaras, obuća Alpina i LeScarpe.

Kolekciju Intersport i Almaras prikazati će djeca i mladi manekeni UMBIH-a, koji su na svjetskim izborima osvajali odlične rezultate. Među njima su Dino Mujačić, koji je u Bugarskoj na svjetskom izboru za najboljeg dječijeg modela osvojio prvo mjesto odnosno titulu Best Child Model of the World, zatim Dona Božić, koja je na svjetskom izboru osvojila titulu II pratilje za najboljeg dječijeg modela svijeta u kategoriji omladine od 14-16 godina te ovogodišnja predstavnica BiH na svjetskom izboru Best Child Model of the World 2012 održanom u Bugarskoj Erma Kurtović, koja je osvojila titulu za najbolji dječiji model Europe 2012!!!

Ulaz je slobodan. Pozivamo sve zanteresirane da dođu na “Merkator Fashion Show Tuzla” koji će se održati 21.09.2012 godine u 19:00h te pogledaju šta su najnoviji trendovi za predstojeću sezonu jesen/zima 2012 godine. Dobro nam došli !

{igallery id=”2440” cid=”110” pid=”1” type=”classic” children=”1” showmenu=”1” tags=”” limit=”30”}

Tuzlanski.ba / Modna agencija ABC Models

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: