Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Media Market: Računari za sve generacije po pristupačnim cijenama

tuzla-3
Preuzmite sliku

Media Market je osnovan 2004. godine. Primarna djelatnost kompanije je uvoz, prodaja i servis novih i polovnih računara i računarske opreme.

tuzla-3

MEDIA MARKET, dakle, vrši i servis polovnih računara, a nivo kvaliteta usluge koji je postignut stalnim ulaganjem u opremu i kadar svakodnevno potvrđuju stotine zadovoljnih klijenata koji iz poslovnica Media Market odlaze sa osmijehom.

Sa poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Mostaru i Bijeljini, Media Market predstavlja jedan od vodećih maloprodajnih lanaca računara i računarske opreme.

Posebno smo ponosni na našu ponudu računara sa licenciranim operativnim sistemima, te ponudu polovnih računara po izuzetno povoljnim cijenama“, ističu u Media Marketu za naš portal.

Sve generacije i svi tipovi korisnika računara, bez obzira na finansijsku situaciju, u Media Marketu mogu za sebe pronaći kvalitetan računar, laptop, monitor i drugu računarsku opremu. Cijene se kreću od 59 KM koliko košta računar, 69 KM za LCD monitor, dok je cijena laptopa 249 KM. Pored polovnih, cijene novih računara i računarske opreme također su više nego prihvatljive, a o tome dovoljno svjedoči i 599 KM koliko iznosi cijena novog laptopa.

tuzla-4

Pored računara, Media Market ima i bogatu ponudu periferne računarske opreme, printera i opreme za printere, komponentni za računare, opremu za video nadzor, monitore, fotoaparate, memorije, video igrice i ostalo.

S obzirom da je korištenje računara sa licenciranim sistemom zakonska obaveza, Media Market je svojim kupcima, privatnim i poslovnim, omogućio super ponudu polovnih računara sa licenciranim operativnim sistemima. Cijene ovih računara se kreću već od 129 KM.

Kako bi se i u budućnosti nastavila uspješna saradnja sa kupcima i partnerima, Media Market za sve polovne računare i monitore obezbjeđuje garanciju od 12 mjeseci, čime potvrđuje kvalitet i dugotrajnost, kako proizvoda, tako i samog poslovanja. Svi polovni proizvodi su brendirani i omogućavaju duogtrajnu upotrebua, a radi se o poznatim brendovima kao što su DELL, HP, FSC, IBM i drugi.

Posebno smo ponosni na servis računara i znanje kojim raspolažemo, a 90 postotna uspješnost otklanjanja različitih vrsta kvarova nas je pozicionirala na prvo mjesto i u ovom segmentu, te stvorila povjerenje kod kupaca koje će trajati dugi niz godina“, naglašavaju u Media Marketu, te dodaju da se ponose činjenicom da im čak 95 % posto kupaca ukazuje povjerenje svojim ponovnim dolaskom.

Prilagođavajući se trendovima koje nameće razvoj moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije, Media Market svakodnevno usavršava svoje poslovne vještine nudeći kupcima najnovije proizvode i najveću vrijednost za novac koji su odlučili potrošiti kod nas.

tuzla-1

Svi čitaoci portala Tuzlanski.ba, mogu se uvjeriti u kvalitet ponuđene robe u Tuzli na adresi Jevrejska 7, na Korzu, te u poslovnicama u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Bijeljini ili na web sajtu www.mediamarket.ba.

Tuzlanski.ba / Sponzorisano

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: