Četvrtak, 1. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ljetujte u Turskoj: Iskoristite last minute ponudu Golden Tours-a

Turska godinama važi za jednu od najpožaljnijih turističkih destinacija i ovo odredište je rangirano među top deset  svijetu kada su u pitanju ljetni godišnji odmori.

Turska osim što ima više od osam hiljada kilometara pješčanih plaža na kojima turistička sezona traje skoro čitave godine milione turista koji su željni sunca privlače i drugi brojni sadržaji po kojima ova zemlja poznata.

Neprocjenjivi historijski spomenici, planine, duhovna klima Orijenta, brojni kulinarski specijaliteti ali prije svih luksuzni hoteli smješteni na samim obalama Sredozemnog mora sa all inclusive ponudama i veoma ljubazni domaćini koji se maksimalno brinu da gosti provedu nezeboravan odmor razlog su zbog čega veliki broj i bh. građana putuje u Tursku na more. Iz Tuzle je moguće na more u Tursku putovati avionom zahvaljujući Turističkoj agenciji Golden Tours iz Tuzle je koja je pripremila last minute ponudu za polazak 5. jula.

Odredišta su Alanya i Kemer na bazi od 12 dana odnosno 11 noćenja uključujući all inclusive ponudu. Cijene se kreću od 889 do 1279 KM po osobi plus takse.

  • Sve dodatne informacije možete dobiti i putem telefona 035 249 220; 249 222, 258 313, upitom na mail: goldentuzla@gmail.com. Ili za više informacije posjetite web stranicu https://goldentours.ba/.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,