Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Lječilište Aqua Bristol: Promotivni paketi na brojne medicinske i relaksacione usluge

Preuzmite sliku

Lječilište Aqua Bristol nudi usluge iz oblasti fizikalne medicine i balneologije, raspolažući sa visokokvalifikovanim osobljem, savremenom opremom i vrstom usluga koje rijetko možete naći na prostorima Bosne i Hercegovine i šire, zadovoljavajući sve evropske standarde. 

Promotivne pakete možete pogledati OVDJE.

Sve preventivne, terapijske i rekreativne procedure provode se na uređajima renomiranih svjetskih proizvođača, pod rukovodstvom profesora – specijalista fizikalne terapije i reumatologije te visoko educiranog osoblja.

Osim toplog ljekovitog bazena sa plemenitom slanicom, kompletno opremljenog bloka za hidroterapiju (kada sa podvodnom masažom, bisernih kupki, Hubardove kade i četvoroćelijskih kupki), lječilište raspolaže sa svim procedurama termoterapije, te svim oblicima elektroterapije, terapijskim laserom, kao i jedinstveno u BiH T-CARE aparatom koji pospješuje regeneraciju mekih tkiva i kosti.

 • Za respiratorne tegobe na raspolaganju je slana soba – haloterapija koju mogu da koriste odrasli i djeca. Boravak u slanoj sobi u trajanju od 40 minuta, zamjenjuje čak tri dana boravka na moru po količini inhaliranog aerosola.

 • Za zdrave ljude koji žele da sačuvaju svoje zdravlje nude se brojne vrste medicinskih i relaksacionih masaža, kao i sve ostale procedure kojima se liječe oboljeli od reumatskih, neuroloških, ginekoloških oboljenja, bolesti respiratornog trakta, bolesti lokomotornog sistema i endokrinoloških bolesti.

 • Klijenti lječilišta imaju i mogućnost specijalističkog opšteg zdravstvenog pregleda, povoljne usluge laboratorijske dijagnostike, te paket usluga kompletne kardiološke obrade koja uključuje kardiološki pregled, odgovarajuće laboratorijske nalaze, UZ srca i ergometriju srca, preglede različitih specijalnosti (reumatologa, interniste, gastroenterologa, ortopeda, vertebrologa, neurologa, plastičnog i neurohirurga, dermatologa i urologa).

 • Pored ambulantnog liječenja, u ponudi je i stacionarno liječenje u okviru  lječilišta, gdje klijenti imaju na raspolaganju dvokrevetne sobe, a klijenti koji žele luksuzniji smještaj hotela Mellain imaju direktini pristup u lječilište.

 • Rehabilitaciju bolesnika, naročito kardiovaskularnih, čine opsežni, dugotrajni programi koji uključuju medicinsku evaluaciju, fiziki trening, modifikaciju čimbenika rizika, edukaciju i savjetovanja.

  Za rehabilitaciju korisnici lječilišta vole preferirati jedno od omiljenih destinacija Tuzlaka a to je šetalište Slana banja, koje se nalazi u neposrednoj blizini lječilišta. Smješteno je neposredno do Panonskih jezera. Prelijepo utočište, za odmor, mir, i šetnju, koje okružuje priroda, isprepletano tišinom, cvrkutom ptica i žamorom dječijeg smijeha.

  Za više informacija te dodatne usluge možete kontaktirati 035 365-533 ili posjetite zvaničnu web stranicu

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje