Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Lidija Zulić direktorica BCC-a: Rođendanski urnebes se bliži, pripremili smo mnogo iznenađenja, poklona i zabave

Preuzmite sliku

Bingo City Centar Tuzla uskoro obilježava svoj 6. rođendan i sada već tradicionalno organizuje trodnevnu zabavu za svoje posjetioce.

Lidija Zulić, direktorica Bingo City Center Tuzla za Tuzlanski.ba govorila je o dosadašnjim uspjesima, planovima za naredni period, te je pojasnila zašto je novembar poseban mjesec za BCC Tuzla.

BCC Tuzla je otvorio svoja vrata 11.11.2016. godine i za kratko vrijeme je postao nezaobilazna destinacija za shopping, zabavu i druženje, ne samo za građane Tuzle, nego i mnogo šire. Koja je tajna ovog uspjeha?

“Kada je otvoren u novembru 2016. godine, BCC Tuzla bio je najveći Bingov objekat ove vrste, i jedan od najmodernijih tržnih centara u BiH. Otvaranjem ovog centra, koji se prostirao na površini od 40.000 m2 i u kojem je bilo blizu 50 različitih trgovina na dvije etaže, oživio je cijeli Tuzlanski kanton, ali i šira regija, što potvrđuje veliki broj kupaca koji dolazi izvan naše zemlje. Postavili smo ambiciozne ciljeve, a ključ njihovog ostvarenja bio je u praćenju svjetskih trendova, ali i osluškivanju potreba i želja naših kupaca.

 •  

  Zato smo već nakon četiri godine poslovanja proširili kapacitete centra sa dodatnih 10.000 m2 prodajnog prostora. Time smo stvorili uslove za dolazak novih zakupaca te povećanje broja zaposlenih. Obogatili smo ponudu sa svjetski poznatim brendovima te unijeli nove sadržaje u segment zabave centra.

  Zahvaljujući jasno postavljenim ciljevima, našoj viziji i dobroj organizaciji, BCC Tuzla više je od destinacije za shopping i zabavu. Danas je ovaj tržni centar mjesto u kojem uživa cijela porodica ali i mjesto susreta svih onih koji u Tuzlu dolaze bilo kojim povodom.”

 • BCC Tuzla, pored toga što je omiljeno mjesto okupljanja, postao je i prepoznatljivi dio zajednice. Koliko su tome doprinijele brojne društveno odgovorne aktivnosti koje realizujete tokom cijele godine?

  “Od samog početka svog poslovanja Bingo City Center posjetioce ne smatra konzumentima, već svojim aktivnim djelovanjem pokazuje kako želi dati doprinos razvoju i napretku društvene zajednice. Brojni su projekti obilježili prethodne godine, a uvijek su nam posebno dragi baš oni projekti kojima obradujemo najmlađe. Tako smo već dvije godine zaredom organizovali kampanju Back to School koju je pored odlične ponude školskog pribora i svega potrebnog za bezbrižan početak škole, obilježila i simbolična donacija osnovnim školama. Također, brojne su humanitarne akcije koje su se realizovale u našem centru i kojima smo pružili nesebičnu podršku, često i sa donacijama.”

 • Rođendanska zabava se približava, možete li nam otkriti šta posjetioci mogu očekivati taj dan?

  Bingo City Center Tuzla rođendan slavi u novembru i sigurna sam da naši posjetioci već znaju da naša proslava uvijek donosi mnogo iznenađenja, poklona i zabave. Kako bi nagradili lojalnost svojih kupaca pripremili smo veliku nagradnu igru sa kojom otvaramo naše slavlje. U nagradnoj igri koja je počela 1. novembra BCC Tuzla nagrađuje 60 kupaca sa vaučerom u vrijednosti od 100 KM, te dva najsretnija kupca sa vaučerom u vrijednosti od 3.000 KM. Izvlačenje dobitnika će biti 11. novembra, kada organizujemo pravu rođendansku zabavu sa slavljeničkom tortom za sve naše goste. A ove godine, poslije pauze uzrokovane pandemijom, sretni smo što našim posjetiocima možemo pokloniti i spektakularan koncert, ovoga puta regionalne zvijezde Nataše Bekvalac.” navodi Zulić te za kraj razgovora dodaje:

  “Rođendanski urnebes trajat će i naredna dva dana vikenda, koje će obilježiti mnogo zabave za djecu i odrasle, nastupi DJ-a ShadowKida kao i fenomenalni popusti naših partnera, zakupaca. Radujemo se druženju s dragim sugrađanima koje pozivamo da nam se pridruže u što većem broju i uveličaju naš rođendan, jer smo i ovoga puta dali maksimum da potvrdimo kako je Bingo City Center mjesto gdje želje ožive.” (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje