Subota, 4. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Lidija Zulić direktorica BCC-a: Poznat tačan datum otvaranja H&M, centar postaje bogatiji i za nove trgovine i djelatnosti

Preuzmite sliku

U razgovoru za Tuzlanski.ba direktorica Bingo City Centera, Lidija Zulić govorila je o predstojećem periodu u kojem BCC  zvanično proširuje svoje kapacitete i otvara nove trgovine i djelatnosti, ali otkriva i tačan datum otvaranja H&M u gradu soli… 

Za kada je planirano otvaranje H&M? 

Ugovor smo potpisali prije nekoliko godina, ali nas je situacija sa nesretnim COVID-om znatno ograničila, ne samo nas nego i čitav svijet, pa samim tim i u realizaciji ugovora sa ovim modnim gigantom. Sa zadovoljstvom i uzbuđenjem mogu reci da ćemo za ovaj “jubilarni” peti rođendan BCC-a našim vjernim posjetiocima, između ostalog, pokloniti otvorenje dugo očekivane prve poslovnice H&M u FBiH, za Tuzlanski.ba navodi Lidija Zulić.

 • Šta je to novo u ovoj fazi širenja BCC-a? 

  Kako smo i ranije najavljivali širenje BCC-a je zapravo planirano u par faza. Koncem prošle godine smo izmjestili hipermarket na nivo -1, zatim smo imali otvorenje JUMBO-a, premještanje kompletnog food courta, igraonice i kuglane  u dograđeni, novi dio. Sada u ovoj trećoj fazi predstoji otvorenje nekoliko trgovina i djelatnosti: H&M, muška konfekcija IN Vivo, ženska konfekcija LUNA, zlatara Dar, laboratorij Plave poliklinike, optika i English home.  BUZZ, Univerzalno i kozmetičko-frizerski salon Arena će biti u novim, prostranijim objektima. Do kraja godine ćemo ponudu upotpuniti ekskluzivnim restoranom gdje će i najzahtjevniji gurmani moći uživati u raznim delicijama, ali i u predivnom suvremeno opremljenom ambijentu. Da ne otkrivamo baš sve, pripremamo još neka iznenađenja, za koja i želimo da budu iznenađenja ali ćemo javnost svakako blagovremeno informisati.

   

  Da li će zbog epidemioloških mjera biti obilježavanja rođendana, šta je predviđeno?

  Usprkos svemu sa čime se borimo u proteklo vrijeme ipak smo našim vjernim kupcima osim proširenja ponude u centru otvaranjem novih radnji, za rođendan kao i svake godine priredili i nagradnu igru, sa mnoštvom vrijednih nagrada, aktivnosti koje su u skladu sa epidemiološkim mjerama, slastice kako bismo upotpunili rođendansku atmosferu i svakako nezaobilazne popuste koje sada već tradicionalno naši partneri, zakupci pripreme. Rođendan će proteći uz poštivanje mjera, ali i uz mnogo dobre muzike, radosti, smijeha i darivanja.

 • Možete li ukratko sumirati pet proteklih godina?

  U proteklih pet godina smo zaista opravdali naš slogan “Mjesto gdje želje ožive”.

  Miks zakupaca koji nudimo u centru zadovoljava sve potrebe naših posjetilaca. Konstantno unapređenje poslovanja, dovođenje svjetski poznatih brendova, visoki higijenski standardi, prostran parking, kvalitetan zabavni segment, te vrhunska usluga su nešto na šta smo se obavezali 11. novembra 2016. godine i do danas smo ispunili sve.

  Iako se već duže od godinu i pol suočavamo sa situacijama koje su zaista nepogodne za shopping centre, uspjeli smo opstati u punom sastavu, pružiti kupcima sigurnost prilikom kupovine, te zadržati radna mjesta, kojih u našem centru ima više od 500.

 • Kroz razne događaje u naš grad smo doveli brojne muzičke zvijezde, organizirali mnoštvo kulturnih i poslovnih događaja i postali smo mjesto susreta svih onih koji u Tuzlu dolaze bilo kojim povodom.

  Kino, kuglana, ugostiteljski objekti mjesta su gdje porodice provode zajedničko vrijeme, organiziraju zabave, rođendane.

  Za kraj, naš prvobitni slogan „Svi su tu“ upotpunjen sa „na mjestu gdje želje ožive“ najbolje nas opisuje. Tu smo već pet godina, a pred nama ih je još mnogo. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje