Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Leftor WEB Apps & Hosting: 2 x više hosting prostora i niže cijene domena!

leftor
Preuzmite sliku

Lijepe novosti dolaze nam iz Leftor doo, Tuzla:

\"leftor\"Počevši od 01.06. aktivno je novo povećanje korisničkih kvota za postojeće i buduće korisnike hosting usluga. Cijene ostaju iste, a postojeći mjesečni promet i prostor za sve hosting pakete se udvostručuje!

Posebne pogodnosti se i dalje nude za istovremenu kupovinu hosting paketa i domene. Novina je da većinu domena (osim .rs, .hr, .com.ba i .tv) koje kupujete uz hosting paket sada dobijate potpuno besplatno (registracija i produženje domene). Za veliki broj korisnika vjerovatno najzanimljivija novost je da se ovo odnosi i na registraciju i godišnje produženje korištenja naše nacionalne .ba domene. Cijene nekih domena su dodatno smanjene i za slučaj da se odlučite kupiti ih i bez hosting paketa.

Zanimljiva je i vijest da od sada je preko Leftor doo možete kupovati i .hr domene!

Uslov je da imate registrovani osobni identifikacijski broj (OIB) koji predstavlja stalnu identifikacijsku oznaku svakog hrvatskog državljana i pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Određuje ga i dodjeljuje Ministarstvo financija – Porezna uprava RH.

Ovom najnovijom ponudom Leftor potvrđuje svoju lidersku poziciju u BH hosting biznisu sa trenutno preko 2.500 hostiranih web projekata .

Naš savjet je – iskoristite pogodnosti i osigurajte sebi dugoročno i kvalitetno rješenje za hosting usluge.

Više informacija: OVDJE.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: