Subota, 11. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Kurs njemačkog jezika u Tuzli: U toku je upis u Glossa-centru!

Želite kvalitetno, efikasno, i kroz zabavu naučiti njemački? Imamo odlično rješenje za vas! Glossa-centar Tuzla će od vas napraviti “pravog” Nijemca, a njemački će ubrzo postati vaš omiljeni jezik. Najbolje od svega? Upis je u toku!

U kvalitet rada se možete uvjeriti svakim radnim danom od 15.00 do 22.00 sati, u ulici Džafer Mahala 1- Skver. Tada se možete upisati, ali i informisati i provjeriti zašto je baš Glossa-centar Vaš saveznik za dobro učenje njemačkog jezika.

Za dodatne informacije slobodno pozovite 061-571-561 ili pišite putem maila na tuzla@glossa.ba

U Glossa-centru nije važno da li imate predznanje iz njemačkog jezika ili ne, za svakog postoji odgovarajući kurs. Ako ste potpuni početnik tu je nivo A1.1, dok za naprednije postoji učenje sve do C 2.2. Ako ipak niste sigurni na kojem je nivou vaše predznanje, postoji i besplatno ulazno testiranje.

Ako imate samo određeno vrijeme na raspolaganju? Ni to nije problem. Samo u Glossa-centru možete birati termine i intenzitet pohađanja nastave.

U slučaju da se odlučite za brži tempo učenja, četiri do pet puta ćete imati kurs njemačkog jezika. S druge strane, ako se ljubitelj laganijeg tempa, onda ćete dolaziti dva do tri puta sedmično na kurs. Vi birate svoj tempo, a Glossa-centar će pronaći najbolje rješenje za Vas.

 • Glossa Online – nastava na daljinu (online-kursevi)

  Ako ste ipak često na putu ili ne možete pronaći slobodno vrijeme za dolazak u centar, postoji rješenje. Sve što vam je potrebno su računar i internet. Uz Glossa Online kurs njemačkog jezika možete učiti iz udobnosti svoga doma. Virtuelne učionice i jedna od najsavremenijih platformi posebno su razvijene za nastavu na daljinu. Kurs vodi tutor, profesor njemačkoh jezika, koji će konstantno pratiti Vaš napredak i biti Vam na raspolaganju tokom cijelog kursa.

  Nastava u Glossa-centru nije samo vezana za učionicu. Pa ako niste baš veliki ljubitelj klasnične nastave i predavanja, to je odlična vijest. Kulturni i zabavni program, edukativna putovanja, filmske večeri ili jezičke radionice, čine bogati dodatni program dostupan svim polaznicima i građanima Tuzle.

  Iako ćete biti dio grupe, profesori će vas individualno i pomno pratiti. Vaš napredak neće proći nezabilježeno, a cilj je da naučite komunicirati na njemačkom jeziku.

  Pripremite se i položite Goethe-ispit! Sve na jednom mjestu – u Glossa-centru Tuzla!

  Ako niste znali, u Glossa-centru se možete pripremati za polaganje ispita Goethe-Instituta, a također i polagati u Glossa-centru! Goethe-Institut organizuje i sprovodi Goethe-ispite u Glossa-centru Tuzla.

  Kursevi njemačkog jezika za djecu: Učenje je svijet zabave i igre

  Učenje uz igru, zabavu i druženje je sigurno jedan od najboljih načina za uspješan rad sa djecom. Upravo iz tog razloga su kursevi njemačkog jezika spoj zabave i učenja. Stručne procjene profesora i pedagoga su osnova kurseva za djecu u Glossa-centru, pa tako svako dijete ima mogućnost da pohađa upravo onaj kurs koji njemu najviše odgovara, shodno predznanju, sklonostima učenja ali i drugim karakteristikama.

 • Za one koji nisu baš toliko raspoloženi za učenje, spremne su i dodatne aktivnosti. Filmske projekcije, dječije priredbe, maskenbal ili izleti, su samo od neke aktivnosti koje su spremne za vašeg mališana.

  Ovo nije kraj ponuda, u Glossa-centru vam izdvajaju i sljedeće usluge:

  – Kurs njemačkog jezika za zdravstvene radnike
  – Glossa Sommer – ljetna škola njemačkog jezika u Beču i u Gracu
  – Glossa Translate – usluge prevođenja
  – Kurs njemačkog jezika za pravna lica – korporativni kurs
  – Besplatan kulturni i zabavni program
  – Jezičke radionice
  – Filmske večeri

  (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,