Subota, 10. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Koncertna Arena: Pogledajte kako teku pripreme pred Brodolom 6 (FOTO)

brodolom-koncertna-arena
Preuzmite sliku

Konačno smo dočekali, prpreme u Koncertnoj Areni jezera Modrac za šesti po redu Brodolom su već počele.

\"brodolom-koncertna-arena\"Kako smo do sada pisali: \”Ako sagledamo retrospektivu od prvog do posljednjeg, zaključak je samo jedan: Brodolom je bez obzira na mjesto i vrijeme ujedno postao fenomen i brend, zaštitni znak dobre zabave i event koji svojom organizacijom nadmašuje očekivanja i najvećih kritičara.\”

Pripreme su već počele, prvobitne najave da će Arena doživjeti svoju apsolutnu preobrazbu su po svemu viđenom istinite. Veliki broj radnika cjelodnevno je angaživano na preuređenju same lokacije koja će u svojoj završnici izgledati potpuno drugačije, odnosno asocirati na jedan veliki brod. Kompletna Arena će biti okružena 3 metra visokim bijelim ceradnim zidovima koji će uz posebne svjetlosne efekte izgledati uistinu čarobno. Ozvučenje koje smo zatekli nas je iznenadilo obzirom da se isto koristi i na koncertima pred 30-50 hiljada posjetitelja i da se radi o trenutno najkvalitetnijem ozvučenju koje koriste veliki svjetski bendovi.

Iz agencije \”Beral Music\” su nas izuzetno ljubazno dočekali u Koncertnoj Areni gdje smo na licu mjesta saznali još mnogo detalja koje je organizator vješto skrivao a što će posjetitelje sigurno iznenaditi, te njihovu zabavu učiniti sadržajnijom i ugodnijom. 

Ne preostaje nam ništa drugo osim da vas pozovemo da u subotu 14.07 u Koncernoj Areni Jezera Modrac budete putnici velikog Broda koji će do ranih jutarnjih sati ploviti na krilima lijepe zabave, dobrog raspoloženja i naravno dobre muzike.   

{igallery id=\”6373\” cid=\”58\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”20\”}

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: