Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Koncert pod otvorenim nebom Sergeja Ćetkovića u ljetnoj bašti “Vrtić” u Tuzli

Preuzmite sliku

Ljetna sezona na kompleksu Panonskih jezera u Tuzli zvanično je počela 1. juna, a zahvaljujući ljetu koje nam je stiglo “prije ljeta” brojni gosti već nekoliko dana uživaju u Oazi slanog okusa i cjelokupnom sadržaju koji nudi ovaj jedinstveni kompleks.

Kao i svih prethodnih godina menadžment JKP “Pannonica” i ove godine će uložiti maksimalne napore da ljeto na ovoj turističkoj atrakciji regiona svim gostima učine što sadržajnijim i zabavnijim.

Tako će i velika regionalna muzička zvijezda Sergej Četković u subotu 23. juna od 21:00 sat održati koncert pod  tvorenim nebom u ljetnoj bašti “Vrtić” u Tuzli.

Panonska jezera u Tuzli ove godine obilježavaju 15-ti rođendan što ujedno predstavlja i odličan povod za emocije, nježnost i toplinu na krilima popularnog crnogorskog slavuja.

Podsjetimo, da je Sergej je prema čitaocima uglednog magazina Story izabran za ličnost godine, a njegova pjesma ”Pogled u tami” zauzela je drugo mjesto u izboru za hit decenije slušalaca Radija S. Svoju zemlju je predstavljao i na Eurosongu 2014. godine. Obzirom na njegovu veliku popularnost u BiH, očekuje se spektakularan koncert pod otvorenim nebom.

Organizator u ovom slučaju JKP “Pannonica” navodi kako će u prodaju biti pušten limitiran broj ulaznica, a iste je moguće kupiti na prodajnom mjestu CD SHOP MIDO i putem on-line platforme www.kupikartu.ba 

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje