Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Klubu Palma: Fobia i Different Style vas pozivaju na druženje i rođendansku zabavu

Preuzmite sliku

Fobia i Different Style, iz Tuzle, kao dvije najstarije i najpoznatije bosanskohercegovačke organizacije za popularizaciju elektronske muzike, pozivaju prijatelje i simpatizere da im se pridruže i uživaju u muzici, druženju i opuštenoj atmosferi rođendanske zabave, 25.02.2017. godine, u klubu Palma.

Fobia se već 17 godina bavi promocijom mladih producenata i organizacijom događaja na kojima nastupaju neka od najpoznatijih imena internacionalne scene elektronske muzike.

„Imena koja čine line up su više nego impresivna i teško ćete ih susresti u ovakvoj formaciji, zbog velikog broja nastupa u drugim gradovima i državama. Bez imalo skromnosti možemo konstatovati da je riječ o najkvalitetnijoj postavci domaćih producenata i DJ-a na jednom mjestu“, izjavio je DJ Black Acid iz organizacije Fobia.

Different Style kroz organizaciju događaja i medije konstantno djeluje na polju edukacije, afirmacije i promocije mladih.

„Iza nas je 18 godina rada, koje čini veliki broj uspješno organizovanih izložbi, zabava i festivala, kao i objavljenih autorskih članaka, radijskih i TV emisija, te jedan dokumentarni film. Nastojimo očuvati ideju jedinstvenog doprinosa razvoju zajednice, zagovarajući afirmativno ponašanje među mladima. Naši saradnici su uspješni izvođači i aktivni sudionici regionalne muzičke scene. Toliko godina druženja, okupljanja, putovanja, muzike, partya i dragih uspomena želimo podijeliti sa svima“, poručio je Nedim Begić iz organizacije Different Style.

MLADEN TOMIĆ (Banja Luka) – Banjalučki DJ i producent, jedan je od rijetkih bh predstavnika koji je nastupao na Winter Music Conference, u Miamiju. Najpoznatiji je i najpriznatiji bosanskohercegovački DJ, koji redovno nastupa na svim internacionalnim muzičkim festivalima, od Australije do Amerike. Prava zvijezda domaće scene.

BLACK ACID (Tuzla) – Jedan od pokretača scene elektronske muzike u BiH i prvih promotora u reginu, s kraja 90-ih godina. Danas je jedan od najaktuelnijih DJ-a u BiH i najprogresivnijih producenata u regionu, čije se trake Firefly ili Lion Heart nalaze u setovima najpoznatijih imena u svijetu techno muzike poput Pan-Pot, Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, COYU, Sasha Carassi, Umek, Spartaque, Bart Skils, Felix Krocher…

GORAN EMKIĆ (Tuzla) – Organizator, promotor, DJ i producent koji je za kratko vrijeme stasao na bosanskohercegovačkoj i međunarodnoj muzičkoj sceni, o čemu svjedoče česti nastupi u državama regiona i trake, objavljene za etiketu TAUTEN, u saradnji sa šefom ovog labela TKNO, „Mipii Power, za koju je Spartaque uradio i rmx, te „Sunday Swing“, a koje su u setovima zavrtili i velikani Marco Carola, Cristian Varela, Joseph Capriati i brojni drugi.

VANYANO (Tuzla) – Njegovi muzički setovi i izdanja našli su se u play listama Paul Oakenfold’s Planet Perfecto radio show i Hernan Cattaneo Podcast Radio Show (Delta FM), te imena poput Omid 16, Hernan Cattaneo, Guy Mantzur, dPen, Jerome Isma Ae, Josh Abrams, Carl Cox, Sasha Le Monier, Faskil, Fady Ferraye, Darin Epsilon, Sander Kleinenberg, Paul Oakenfold. Predstavnik BiH na finalnom takmičenju za mlade DJ talente na Ibizi 2015. godine (8 najboljih).

FACHO (Tuzla) – Dugogodišnji član organizacije Fobia, koji svoje bogato muzičko iskustvo veoma vješto prikazuje, kroz warm up i b2b setove, u kojima možete čuti najbolja groovy house, techno te electro izadanja.

SPUNK (Orašje) – Više od decenije prisutan je u svijetu elektronske muzike kao DJ i organizator zabava, na kojima su rezidenti neki od najboljih domaćih i lokalnih DJ-a. Aktivni je član organizacije Fobia.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje